08.02.2018.

11:51

Foto:

Džet set

ZORANU NAPAO LOPOV, 'GROBARI' JE SPASILI! Pop pevačica opljačkana u centru Beograda!

- Sve se dogodilo u sekundi. Zorana se vraćala kući i iznenada je napadnuta s leđa. Od udarca je zamalo pala, a kada je shvatila da joj je neko otrgao torbu sa ramena, počela je da viče: "Policija, policija". U tom trenutku joj je iz ruke ispao telefon i razbio se ekran - priča za Informer izvor koji se zatekao na licu mesta.

On ističe da je ono što je usledilo ličilo na neku filmsku scenu:


- Njene povike čula su tri mladića koja su se nalazila u blizini. Počeli su da jure lopova i posle stotinak metara ga stigli, oteli mu torbu, ali je on uspeo da se iskobelja i pobegne im. Momci su se vratili do Zorane, vratili joj njene stvari i pomogli joj da dođe sebi od šoka - navodi naš sagovornik i dodaje:


- Ispostavilo se da su mladići "grobari", a poznato je da je i ona vatreni navijač ovog kluba. Čak je nedavno i snimala spot za pesmu "Tatu" na stadionu "Partizana", pa su i o tome razgovarali.


Kada smo pozvali Pavićevu, ona je potvrdila naša saznanja:


- Šta reći? Neko te napada, neko te spasava... Živimo baš u "zabavnim" vremenima... Važno je da se sve dobro završilo, a posebno mi je drago što su mi moji "grobari" sačuvali i leđa, a bogami i torbu - poručila je Zorana za Informer.


Tagovi: