27.02.2018.

19:32

Foto:

Džet set

(FOTO) LUDA ŽURKA KOD ACE LUKASA, CECA NAJVESELIJA: Ražnatovićeva pesmom razgalila goste, Anastazija se NIJE ODVAJALA OD SLAVLJENIKA!

Ceca Ražnatović bila je najveseliji gost na proslavi punoletstva sina Ace Lukasa, Andreja Vuksanovića. Pevačica se u jednom momentu latila i mikrofona, a sve zvanice je razgalila kad je zapevala numeru "Morem plovi jedna mala barka".

Aleksandar Jovanović Cile

ACA LUKAS ČASTIO SINA SATOM OD 8.000 EVRA! Pevač velikom žurkom proslavio punoletstvo naslednka!

Stanija izazvala
pometnju na proslavi

Aleksandar Jovanović Cile

Stanija Dobrojević svojim dolaskom na žurku koju je organizovao Aca Lukas izazvala je opštu pometnju. Pola restorana nije skidalo pogled sa starlete, a ostali su međusobno šaputali jer im nije bilo jasno otkud ona kao Lukasova zvanica.

Lukas je svoju dugogodišnju prijateljicu pratio na klavijaturama dok je pevala, a njegov stariji sin Lazar je zbog ove pesme pao u sevdah. On je zatim zamolio Cecinu ćerku Anastasiju da zaplešu. Pevačicina naslednica je pokazala da je veseljak na mamu, pa se rado odazvala pozivu i gotovo cele večeri nije silazila s podijuma.

Folkerov stariji sin važi za šmekera, pa je s vremena na vreme davao komplimente Tasi, na šta se ona smeškala. Ponosni otac zadovoljno je gledao sina prvenca i ćerku najbolje prijateljice i nije krio koliko mu je drago što se njih dvoje druže.

Lukas je mlađem sinu Andreju napravio žurku za pamćenje, na kojoj su pored Cece i Anastasije bili i Lidija i Predrag Ocokoljić, Aco Pejović, Viki Miljković, Snežana Đurišić, Saša Popović, Suzana Jovanović, Saša Matić, Žika Jakšić, Dejan Petrović, Dragan Marković Palma, Ivica Dačić sa suprugom Sanjom i sinom Lukom, MC Stojan, Stanija Dobrojević i mnogi drugi.

Aleksandar Jovanović Cile


Aca je slavljeniku ispunio želju da veći deo žurke muziku pušta di-džej, ali je malo posle ponoći odlučio da zapeva i do kraja žurke nije puštao mikrofon.

Bivša žena nožem na Lukasa

Aleksandar Jovanović Cile

Bivša supruga Ace Lukasa, Nataša, krenula je u šali da se razračuna sa bivšim mužem nožem. Ova šala je zasmejala sve prisutne jer je poznato da Nataša i Aca imaju divan odnos. Lukas je u više navrata istakao da mnogo ceni i poštuje bivšu suprugu, sa kojom se veselio celo veče.

Tagovi: