19.03.2018.

20:36

Foto:

Džet set

DARA UNAKAZILA TELO LIPOSUKCIJOM: Folkerka nagrabusila sa hirurškim zahvatom!

Dara Bubamara unakazila je svoje telo liposukcijom! Popularna pevačica je nedavno otišla kod hirurga kako bi se rešila masnih naslaga sa stomaka i butina, ali se sve iskomplikovalo.

Novosađanka je želela da izgleda savršeno za svoj koncert 21. aprila u beogradskoj Areni, međutim sada izgleda gore nego pre operacija.

Htela da bude top

Pevačicino telo je loše odreagovalo na liposukciju, pa je zbog toga danima imala visoku temperaturu. Tada je Dara tvrdila da ju je slomio virus, ali je prava istina znatno drugačija:

Vadili joj silikone iz guze Dara je danima imala visoku temperaturu, pa su doktori morali da joj izvade implante iz zadnjice da ne bi dobila sepsu

- Dara je htela za svoj koncert da izgleda bolje nego ikad u životu. Promenila je način i režim ishrane, počela je da trenira, ali pošto sve to nije dalo očekivane rezultate, odlučila je da svom telu "pomogne" liposukcijom - kaže za Informer pevačicin bliski saradnik.

On tvrdi da je folkerka pomoć potražila kod hirurga:
- Njeno telo je loše odreagovalo na zahvat. Dobila je temperaturu, osećala se užasno, a i rezultati su bili katastrofalni. Kada su se otoci i modrice povukli, na Darinim bokovima i stomaku ostale su velike neravnine. Mora da ide na posebne masaže kako bi se sve izjednačilo, međutim i dalje ima ogromne brazde po telu. Ono izgleda užasno! Bolje i da je deblja nego onako unakažena. Kada je videla na šta sve to liči, doživela je nervni slom - otkriva naš sagovornik.

DARA PRIZNALA, PUKLO PRIJATELJSTVO IZMEĐU FOLK PEVAČICA: Seka je ispala najgori neprijatelj, ZABILA MI JE NOŽ U LEĐA!


Organizam odbacio implante

Da nesreća ne ide sama govori i činjenica da je Darin organizam počeo da odbacuje i implante koje je imala u zadnjici. Doktori nisu uspevali da joj smanje temperaturu, pa su odlučili da joj izvade silikone iz pozadine:

Očajna
Kada je videla na šta joj telo liči, doživela je nervni slom

- Dešava se to nekada i svi hirurzi pre ubacivanja implanta obaveste pacijente da njihovo telo može da ih odbaci. To se dogodilo i Dari, pa je morala da ih izvadi iz guze. Doktori su joj rekli da će dobiti sepsu ako to ne uradi, pa je hitno operisana. To ju je dotuklo jer joj je pozadina u ožiljcima, baš kao i ostatak tela.

Morala da menja kostime

Dara je neke kostime koje je planirala da obuče 21. aprila u Areni morala da menja i prepravlja zbog svega što joj se desilo sa telom.
- Bubamara je napravila baš seksi kostime. U nekim je trebalo da joj bude otkriven i stomak i noge. Pošto je ispalo ovako, morala je da prepravlja garderobu. Razmišljala je da kaže saradnicima da ubace čipkane detalje na ona mesta koja je trebalo da joj budu gola. Još se dvoumi da li da noge sakrije nekom mrežom ili da ih potpuno prekrije.

Tagovi: