26.04.2018.

22:43

Foto:

Džet set

RADA MANOJLOVIĆ: Žene skaču po muškarcima kao hijene

Aktivna si na društvenim mrežama, da li si postala zavisnik? 

- Svima su nam ušle u naviku, čak mnogo više nego što smo svesni i što je potrebno. S druge strane, vrlo su važne za moju profesiju i olakšavaju nam dosta toga.

Koristiš li filtere kada objavljuješ fotografije? 
- Koristim efekte na nekim fotografijama, ali zaista sam pobornik da na društvenim mrežama izgledam kao i u realnom životu. Postoje, naravno, fotografije koje su sređenije i ispeglanije, ali profesionalne slike se s razlogom zovu tako. Neretko okačim sliku gde sam potpuno bez šminke i zaista nemam problem s tim. Dugo sam na estradi, ljudi su me viđali u svakakvim stanjima. Naravno da volim da ispadnem lepo na slici, ali nikako po cenu toga da menjam lični opis. Javne ličnosti većinom znaju kako da stanu, poziraju i koji ugao im je bolji. Tako i ja, uvek gledam da izvučem svoj maksimum.

Pričala si o nepristojnim ponudama, da li te više muškarci muvaju uživo ili preko društvenih mreža?
- Muškarci su danas plašljiviji od žena. Svi ti koji šalju svakakve stvari krijući se iza svog telefona, gotovo sigurno ne bi prišli uživo. Kada bi neka šmekerčina napisala nešto nepristojno? Nikad. Oni bi našli neki zanimljiviji način da dođu do žena. Te gnusne izjave ipak pišu samo kukavice. Ne dotiču me takve poruke, niti ih otvaram, jer bih u suprotnom poludela. Muškarci su zamenili mesta sa ženama. Sad su žene te koje grabe i skaču na muški rod kao hijene, a muškarci stoje po strani i nemo posmatraju. To nema nikakvog smisla.

Tagovi: