01.05.2018.

23:25

Foto:

Džet set

PRAZNICI SA BAKOM I DEKOM SU NAJLEPŠI: Milica Pavlović obožava da ide u selo!

- Kao i za svaki praznik koji podrazumeva slobodne dane, i za Praznik rada volim vreme da provedem sa bakom i dekom u Bunibrodu - priča Milica i dodaje da njena baka za ovaj praznik uvek sprema odličnu hranu:

Domaćica sprema bogatu trpezu
 Moja baka je veoma vredna žena, prava je domaćica, pa uvek priprema veoma bogatu i ukusnu trpezu za nas i goste

- Baka je veoma vredna žena, prava je domaćica, pa uvek priprema veoma bogatu i ukusnu trpezu. Od kolačića i torti, preko raznih kiflica i salata, pa do neizostavnog roštilja. Uvek sam uživala u tom porodičnom druženju, smehu i zabavi. Prvi maj je poznat kao porodični praznik, tako da smo se mi uvek trudili da u našem domu okupimo članove uže familije - objašnjava Milica.

Pevačica napominje i to da je kao mala obožavala ovaj praznik jer je tada imala, kao i svi đaci, slobodne dane i nije išla u školu.

 27 godina ima Milica Pavlović

- Kada sam bila mlada, najviše sam volela ovaj praznik zbog toga što se nije išlo u školu, pa sam mogla da se družim sa svojim prijateljima po ceo dan. Odrasla sam u malom selu, gde smo se gotovo svi poznavali i družili, pa smo često organizovali razne igre i nalazili načine da se odlično zabavimo.

Tagovi: