11.06.2018.

22:44

Foto:

Džet set

GAZDARICA "GRANDA" UŽIVA U LUKSUZU SVOG DOMA! Brena dala 8.000 evra za renoviranje bazena!

Lepa Brena je iskeširala 8.000 evra za renoviranje bazena u dvorištu svoje porodične kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu! Pevačica je angažovala šest majstora, koji su se dve nedelje trudili da izvrše sve pevačicine zahteve.

Gazdarica "Granda" se kod prijatelja raspitivala koja ekipa

Stefan i Viktor presrećni

Brenini sinovi Stefan i Viktor obožavaju da prave žurke na bazenu, pa su se oni najviše obradovali što će moći da zovu društvo i kada zahladni

radnika je najbolja za ovaj posao, pa je rekla svom suprugu Bobi Živojinoviću da ih pozove i dogovori se da počnu što pre sa poslom:

- Brena je želela da bazen bude kao nov pred početak leta. Visoke temperature su počele već u maju i zato je zahtevala da se radovi završe u najkraćem roku. Želela je, između ostalog, da stavi nove, modernije pločice i da zameni filtere za prečišćavanje vode - kaže sagovornik Informera koji se druži sa pevačicom.

On, međutim, objašnjava da je Breni najveća želja bila da osposobi bazen za kupanje tokom zime:

- Htela je da doda nove, jače grejače da bi mogla da se kupa i kada je napolju hladno. U brojnim hotelima u svetu ona je uživala u kupanju zimi, dok je oko nje svuda bio sneg. Želi to zadovoljstvo da oseti i u svom dvorištu. Majstori su Bobi rekli da će ih to koštati 8.000 evra. On je bez cenkanja pristao na cenu, jer je u prvi mah mislio da će morati da iskeširaju mnogo više para - prenosi naš izvor.

Ovoj novini

Boba doveo majstore

Boba je bio taj koji je zvao majstore. Oni su mu rekli cenu, na koju je pristao bez cenkanja jer je mislio da će morati da iskešira mnogo više para

u porodičnom domu posebno su se obradovali Brenini i Bobini sinovi, Stefan i Viktor:

- Njih dvojca obožavaju da pozovu društvo i prave žurke na bazenu. Baš su se obradovali što će sada moći da se zabavljaju tokom cele godine, a ne samo leti. Stefan, koji je snimio svoj prvi spot pored ovog bazena, čak se našalio da može da snimi još jedan jer niko neće provaliti da je reč o istom mestu.

Smetala joj buka

Bez obzira na to što je upravo Brena želela da se renovira bazen, ona je ludela od buke majstora dok su radovi trajali. Pevačica se trudila da pobegne od kuće kad god je mogla kako ne bi slušala zvrjanje bušilica i ostalog alata koji su radnici koristili.

Hoće da preuredi i dvorište

Pošto provodi mnogo vremena u svom domu, Brena planira da angažuje profesionalne baštovane, koji bi joj potpuno preuredili dvorište. Ona ima želju da se zasadi nove biljke, izgradi moderan roštilj i kupi potpuno nov baštenski nameštaj.

BRENA I SAŠA NA SUDU PROTIV MIROSLAVA ILIĆA: Slavuj iz Mrčajevaca uskoro oči u oči sa bivšom ljubavnicom! DEVIN HOĆE DA MU UZME NASLEDSTVO!

BRENA ZBOG PORODIČNOG VESELJA NA IVICI SUZA: Isplakaću se pre Filipove svadbe, da ne bih cmizdrila pred gostima

Tagovi: