04.09.2018.

19:55

Foto:

Džet set

VODITELJKA ZADRUGE NEDELJAMA VOZILA BOMBU U KOLIMA: Policija sumnja, od stajanja eksploziv postao nestabilan PA SE SAM SE AKTIVIRAO!

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević nedeljama je vozila džip ispod kog se nalazila bomba, saznaje Informer!

Prema našim informacijama iz policije, počinioci nisu stigli da aktiviraju eksploziv, koji je najverovatnije bio namenjen Dušičinom dečku Jovici

Vozila i decu

Svakodnevno sam koristila taj automobil za lične potrebe i sama sam ga kupila jer stalno vozim mnogo dece sa sobom

Dušica

Aleksiću, pa je posle nekoliko sedmica postao nestabilan i eksplodirao je u subotu ujutru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu.

Opasna eksplozivna naprava je podmetnuta u "tojotu lend kruzer", kojim je voditeljka "Zadruge" vozila i svoju jedanaestogodišnju ćerku Anđelu i devetogodišnjeg sina Ognjena.

Ispred škole

- Nadležni organi su došli do stravičnog otkrića da je Jakovljevićeva sa svojom maloletnom decom mogla svakog časa da bude dignuta u vazduh. Bomba je duže vreme bila u džipu, moguće čak i nekoliko sedmica. Pretpostavlja se da su za sada nepoznati počinioci čekali da se Dušičin dečko Jovica Aleksić, kum ubijenog Dragoja Tršića Trše, vrati u Srbiju, pa da aktiviraju čak kilogram eksploziva. Za sve to vreme voditeljka je vozila automobil i u njemu svoju decu, ali i porodicu i prijatelje, ne sluteći da su svakog trenutka na korak od smrti - otkriva izvor blizak istrazi.

Prema

Istražuju i ovo

U policiji pretpostavljaju da je eksploziv zbog tolikog stajanja postao nestabilan, pa se sam aktivirao

njegovim rečima, još je nejasno zbog čega su kola dignuta u vazduh.

- U policiji pretpostavljaju da je eksploziv zbog tolikog stajanja postao nestabilan, pa se sam aktivirao i eksplodirao. To znači da je u autu mogao da nastrada bilo ko, ali i da je to moglo da se desi u gustom saobraćaju, ispred škole, obdaništa... - priča naš sagovornik i dodaje:

Na lekovima za smirenje

- Dušica je u šoku zbog svega, a ovo saznanje ju je dodatno dotuklo. Ona je sve vreme na lekovima za smirenje jer nikako ne može da shvati da bi neko želeo da naudi njenoj porodici.

Dušica je na televiziji Pink potvrdila da je tim autom vozila i decu.

Dušica: Verujem da će policija uhvatiti krivce

Voditeljka Pinka kaže da zbog istrage ne želi više da komentariše detalje slučaja, već da će prepustiti nadležnim organima da otkriju krivce.

- Čula sam razne verzije oko toga šta se desilo, ali sačekaću da policija uradi svoj posao. Žao mi je što svi pominju mog partnera, koji s ovim nema ništa i koji godinama nije u Beogradu - poručuje Dušica.

- Svakodnevno sam koristila taj automobil za lične potrebe i sama sam ga kupila jer stalno vodim i vozim mnogo dece sa sobom. Imam veliku porodicu - ispričala je Jakovljevićeva.

MAFIJAŠKI NAPAD O KOM SE PRIČA: Na Dušicu Jakovljević bacili bombu ZBOG ZADRUGE?!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE OGLASILA POSLE EKSPLOZIJE DŽIPA: Ovo je bio napad na mene, auto sam ja kupila!

Tagovi: