08.09.2018.

18:28

Foto:

Džet set

ŠOKANTNO! BOMBAŠKI NAPAD NA ALEKSANDRU SUBOTIĆ: Aleksandrin otac optužuje Čabarkapu, naručio je kašikare hoće da joj socijalno ODUZME DETE!

Karađorđe je uveren da Čabarkapa želi da pokaže Centru za socijalni rad da je bezbednost njegove i Aleksandrine ćerkice Magdalene ugrožena kako bi Aleksandri oduzeo dete.

Geler se zabio u krevet osmogodišnje devojčice

Karađorđe tvrdi da se jedan od gelera zabio iznad kreveta njegove osmogodišnje komšinice:
- Geler je uleteo komšiji u kuću i zabio se iznad kreveta njegove ćerke koja je drugi razred - kaže Subotić.
Policijska istraga je i dalje u toku. Pregledaju se snimci video-kamera sa okolnih kuća koje se nalaze u ulici u kojoj su bačene bombe.

Pravi zvrčke

- Kad god je dete kod mene, Aleksandar prijavljuje socijalnom da dete nije bezbedno. Hoće da uzme dete od moje ćerke. Zato je ovo i uradio sada, pravi Aleksandri zvrčke - revoltirano poručuje otac učesnice "Zadruge".

On nam je detaljno prepričao kako je izgledao napad:

- Vratio sam se sa otvaranja "Zadruge", legao da spavam i kroz san sam čuo šištanje. Istrčao sam napolje, video dim i shvatio da su bačene bombe. Siguran sam da je to onaj Čabarkapa poslao nekog klinca indijanca. Rekao mu je da baci kašikare na jednu malu kuću i ovaj je bacio na pogrešnu. Doveo je nekoga ko nije iz Kaluđerice, pa taj nije znao koja je naša kuća - priča otac Aleksandre Subotić.

STRAŠNE OPTUŽBE! Zorica Marković: Mirko je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO "PINKOVU ZVEZDU"!

Karađorđe dodaje da je zgrožen Čabarkapinim ponašanjem:

(VIDEO) LEPA BRENA KAO LARA KROFT! 35 godina karijere u 60 pesama!

- Strašno je šta taj čovek radi! Ja ne znam ko njega štiti. On pretuče moju ćerku pred svedocima i tužilac ne podigne optužnicu. Ja sam odležao u zatvoru za sve što sam hapšen, a taj loš čovek se još slobodno šeta - revoltiran je Subotić.

Kriv za sve

S druge strane, Čabarkapa je negirao da stoji iza bombaškog napada:

- Ja nisam u Srbiji i to mogu da dokažem. Boli me ku*ac šta Karađorđe priča. Nije moguće da ja budem kriv za sve što se njima dešava. Uostalom, Magdalena i nije moje dete - poručio je Aleksandar.

Aleksandra: Neka Čabarkapa
uđe u "Zadrugu", čekam ga!

Aleksandra Subotić je rekla da bi volela da njen bivši dečko i otac njene ćerke Magdalene Aleksandar Čabarkapa uđe u rijaliti. Ona tvrdi da ga se ne plaši, iako je pre mesec dana tvrdila da ju je brutalno pretukao, zbog čega je tada završila u Urgentnom centru.
- Čabarkapa je dobrodošao u "Zadrugu". Ja sam iskusan rijaliti igrač i nemam nikakav strah. Meni ide u prilog da budem okružena sa što više negativnih ljudi, jer mi na taj način dižu popularnost - rekla je Subotićeva.

Tagovi: