03.10.2018.

09:29

Foto:

Džet set

(VIDEO) ANABELA TVRDI DA JE ANDREJ NIJE TUKAO, a onda se oglasio Gagi i otkrio pravu ISTINU?

Prethodni period bio je izuzetno buran za pevačicu, pre svega zbog problema u braku, kada su se u medijima pojavile spekulacije da ju je sadašnji suprug Andrej Atijas pretukao, što su njih dvoje demantovali, a onda su krenule i priče o tome da je Anabela podnela zahtev za razvod.

- Moj život, moja stvar. Imam ja svoju priču, ne mora svako da je zna. Definitivno sam sebe previše dugo davala na tacni, ali ispoštovaću tebe i tvoju emisiju i reći da jeste bio buran period u našim životima. Došlo je do neke manje svađe, nikakvog nasilja nije bilo. Hvala Bogu, još sam udata žena i nadam se da će tako ostati do kraja života. Ja nisam neko ko brzo i ishitreno donosi odluke i odustaje od bilo čega, a ponajmanje od porodice. A ono što moram da kažem jeste da zahvaljujući Andreju Gagi danas izgleda kako izgleda. Nas dvoje smo roditelji kakvi jesmo zahvaljujući Andreju i fanki Dži je danas ponovo na okupu zahvaljujući njemu. Nažalost, transparentni smo i zbog toga se piše o nama, a zbog svega oko Zadruge smo poremećeni - otkrila je Anabela sinoć u emisiji.

Međutim, njen bivši suprug Gagi Đogani nešto malo pre početka emisije, nagovestio je da bi do razvoda ipak moglo doći. Kako su se zbog njihove zajedničke pesme u pojedinim medijima pojavili naslovi da su se Anabela i Gagi pomirili i u emotivnom smislu, a ne samo u profesionalnom, odlučili smo da proverimo sa Gagijem da li je to istina.

- Ma ne, to su gluposti, pa Anabela se još nije ni razvela - rekao je Gagi i time bacio sumnju na to što je ona izjavila da do razvoda neće doći.

Tagovi: