15.10.2018.

11:23

Foto:

Džet set

KIJA KOCKAR BEZ DLAKE NA JEZIKU! Nikad oštrije o Karleuši i sukobu sa njom!

Pobednica prve sezone "Zadruge" pokušava da ga preboli tako što se maksimalno angažovala na poslovnom polju, pa sa grupom Ministarke svakog vikenda nastupa i radi na novim pesmama. To je jedini način da, bar nakratko, zaboravi na pevača i okrene se novom životu. Kija u ekskluzivnom intervjuu otkriva da priželjkuje novu ljubav, ali se osvrnula i na "Zadrugu 2", suparnicu Lunu Đogani i Jelenu Karleušu.

Da li si svesna svoje popularnosti?

- Naravno da sam svesna.

Znači li to da želiš da nastaviš pevačku karijeru?

- Želim da nastavim. Ozbiljna sam u svom poslu i sve što radim, radim svim srcem. Vredna sam i oko sebe imam kvalitetan tim saradnika, što smo i dokazali. Trenutno radimo na još dve pesme koje će uskoro izaći.

Zašto nisi krenula na časove pevanja?

- Ma nisam. Moji časovi su samo kada radim, odnosno nastupam. Pored sebe imam tim saradnika, u kom je magistar klavira Filip Miletić i s njim ću dalje usavršavati pevanje.

Informer

Priča se da ne znaš da pevaš?

- Jako mi je smešno komentarisanje da pevam na plejbek, a pevam sve uživo. Takvi komentari me ne pogađaju jer znam šta je istina.

Svakodnevno te pominju u „Zadruzi 2“. Smeta li ti to?

- To je neki njihov način da dođu u žižu javnosti, a ja sve to razumem i poštujem. Mnogi vole da kažu poneku ružnu reč o meni, a to govori o njima. Niti me je doticalo dok sam bila tamo, a još manje sada. Uživam u svom životu dok se oni takmiče.

Da li Luni zaista nedostaje Sloba u „Zadruzi“ ili se samo folira?

- Mislim da je to postalo ismevanje ljudi koji zaista prolaze kroz neke bolne trenutke. Ta njena loša gluma je postala jadna i smešna i tu se slatko ismejem.

Zašto ti nisi prihvatila učešće?

- Ne, nikad.

A za nenormalno veliki iznos?

- Pa šta mislite? Da li su me zvali i da bi sigurno pristali na ogromne iznose koje sam lupila? Odbila sam jer mi je zdravlje na prvom mestu.

Kako komentarišeš Lunin i Slobin seks pred njen ulazak u „Zadrugu“?

- Nemam komentar, zaista.

Da li si tek sada, kada si se razvela i postala popularna, počela da živiš na pravi način?

- Nisam još, zato što još uvek rešavam neke stvari u svom životu. Imam milion toga što je na listi za završavanje, pa ću tek onda da se opustim.

Informer

A emocije, jesi li prebolela Slobu?

- Trenutno mi je to poslednja stvar o kojoj razmišljam. Volela bih da nađem nekoga ko će biti uvek uz mene, i u lepim, i u ružnim trenucima. Znam da to dolazi i ne treba siliti. Nemam nešto ni vremena sada za ljubav.

Kakav je bio osećaj kada si pevala zajedno sa Slobom?

- Bilo mi je lepo. Prošlo je sve profesionalno.

Zbog čega si ga ponosno najavljivala kao da ste u najvećoj ljubavi?

- Nisam sujetna i lične frustracije ne ispoljavam jadno, kao što bi to neki uradili. Kad imam nešto da kažem, nemam problem da to i izgovorim. Mislim da bi bilo ružno da drugačije postupim. Bili smo na poslu i normalno je da ću se ponašati u skladu s tim.

Zašto nisi odbila gostovanje?

- Pitali su me na neki čudan način, pa nisam ni imala izbora da razmislim ili odbijem. Opet, ne smeta mi da nastupam s njim, a što se tiče naše dalje komunikacije, trudim se da se sklanjam od njega.

Kako komentarišeš to što je Karleuša poručila da neće dozvoliti sebi da peva u istom klubu gde i ti?


- Pa dobro, svako ima svoju cenu. Očigledno bi trebalo da se podseti da je bila u "Velikom bratu", kao i njena majka u nekim rijalitijima, i da svako ima svoje početke. A to što sam ja bila u rijalitiju nije ništa ružno da bi ona sad mene pratila. Dokazala sam ko sam i šta sam i da nisam jedna od rijaliti igrača. Meni je sve to smešno, čak smo se gazda tog kluba i ja slatko ismejali preko poruka o svemu tome što je ona pisala.

ANABELA PRED NERVNIM SLOMOM ZBOG LUNE, ZAVRŠILA NA HITNOJ! Odriče se ćerke jer se POMIRILA SA SLOBOM?!

Tagovi: