17.10.2018.

12:36

Foto:

Džet set

FAJT! Vesna Dedić: JK JE JOŠ ZELENA DA GOSTUJE U 'BALKANSKOJ ULICI'! Karleuša: NIKAD NISAM ČULA ZA TU EMISIJU!

Olja odlučuje

Ne znam koji je sada stav RTS-a po pitanju Jelene. Olivera Kovačević je urednik zabavnog programa, ona o tome odlučuje
Vesna Dedić

Jelena Karleuša je još mlada da bi gostovala u mojoj emisiji, kaže za Informer voditeljka i autorka kultne emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić. Ona obećava da će intervjuisati "malu od skandala", ali tek kada izda još jedan album. Iako je do sada u "Balkanskoj" ugostila brojne muzičke zvezde kao što su Ceca Ražnatović, Seka Aleksić, Marija Šerifović, Milan Topalović Topalko, Adil Maksutović, Bojan "Leksington", Božo Vrećo i mnogi drugi, na Vesninom spisku se još nije našla Karleuša...

Voditeljka kaže da još ima vremena da se na njemu nađe i Jelenino ime.

Olivera Kovačević: Karleuša može na RTS

Olivera Kovačević kaže da Jelena Karleuša može da se pojavljuje u emisijama RTS-a:
- Niko nije zabranjen na RTS-u, pa ni Jelena Karleuša. Ona je gostovala u emisiji "Lice i potpetice", a i drugi autori mogu da je pozovu. Kada postoji povod i razlog svi su dobrodošli.

- Jelenu Karleušu još nisam zvala da gostuje u mojoj emisiji. Mlada je, treba joj još jedan album i onda ću je pozvati. Trenutno imam spisak od 100 gostiju koje bih želela da ugostim, a planiram da snimam još deset godina, koliko mi treba do penzije. Za ovih 17 godina, koliko traje emisija "Balkanskom ulicom", stasalo je mnogo umetnika koji sada imaju 30 i 40 godina vrhunske karijere... Pevača, lekara, advokata, glumaca i sportista... Sve njih želim da ugostim - rekla je Vesna.

Dedićeva kaže da ne zna da li je Jeleni i dalje zabranjeno pojavljivanje na RTS-u. Naime, Karleuša 12 godina nije bila poželjna na Javnom servisu. Tadašnji direktor RTS-a, pokojni Aleksandar Tijanić rekao je da je njena muzika kič i šund i da ne treba da se emituje na RTS-u.

17 godina 

traje emisija "Balkanskom ulicom"

- Ne znam koji je sada stav RTS-a po pitanju Jelene. Ja sam radnica na toj televiziji, a Olivera Kovačević je urednik zabavnog programa, ona o tome odlučuje - objašnjava Dedićeva.

Pozvali smo Karleušu da vidimo šta ona misli o odluci Vesne Dedić. Ona je u svom maniru odbrusila da je ne dotiče ovakva odluka poznate voditeljke jer čak ni ne zna da kultna emisija "Balkanskom ulicom" uopšte postoji.

- Nikad nisam čula za tu emisiju - rekla je Jelena.

Tagovi: