23.10.2018.

23:11

Foto:

Džet set

POPOVIĆU, HVALA TI ŠTO SI ME ODBIO U 'GRANDU'! Maja Berović rasprodala koncert u "Areni"!

Jedna od najpopularnijih pevačica zahvalna je direktoru "Granda" što nije prihvatio da objavi njen album.

- Saša Popović mi je rekao da nikad neću imati njegovu podršku jer nisam "zvezda Granda". On je rešio da se posveti svojim zvezdama, a ne drugim izvođačima. Tad mi je bilo jasno da moram da tražim drugu varijantu. Presrećna sam dokle sam dogurala. "Arena" je veliki zalogaj, ali ja sam je dugo sanjala i sigurna sam u uspeh - kaže Maja, koja će u našoj najvećoj hali nastupiti 2. novembra.

Pevačica je pred koncert započela rigoroznu dijetu.
- Ne pušim, a alkohol pijem samo u posebnim prilikama. Ako je klopa porok, onda jesam poročna, ali sad sam na dijeti. Generalno sam veliki hedonista, pa će mi ovo odricanje od poslastica teško pasti. Uvek kad negde odem, prvo tražim dobar restoran, ali nedavno sam morala da probušim kašiku. Ceo koncert je isplaniran u sekundi i moram sve vreme da budem u kondiciji - kaže Maja, koja će posle Beograda nastupiti i u novosadskom "Spensu" 21. decembra.

Informer

 

Maja Berović prodala je karte za koncert u "Areni" istom brzinom kao što je to učinila i Dženifer Lopez pre šest godina!
- Pozitivno smo iznenađeni što su ulaznice prodate u rekordnom roku. Interesovanje za Maju je bilo kao svojevremeno za Džej Lo - kažu iz "Eventima".
 

Tagovi: