24.10.2018.

23:41

Foto:

Džet set

LUNA SE POVERILA MIKIJU: NA INSTAGRAMU mesečno zarađuje 8.000 evra?!

Blogerka se u "Zadruzi" poverila Mikiju Đuričiću da zahvaljujući ovoj društvenoj mreži, na kojoj ima više od 300.000 pratilaca, mesečno dobija ozbiljnu lovu od reklamiranja raznih brendova.

- Luna na Instagramu zaradi 8.000 evra mesečno, ona mi je to rekla - ispričao je pčelar iz Kupovina svojim cimerima, koji su ostali zatečeni cifrom koju blogerka dobija od sponzora.

Đoganijeva se posle učešća u "Zadruzi 1", gde je bila najpoznatija ljubavnica u Srbiji, žalila da joj je biznis opao. Ona je tada pričala da su joj mnogi brendovi otkazivali saradnju, ali da je kasnije uspela ponovo da stane na noge.
- Kad sam napustila "Zadrugu 1", niko nije hteo da me angažuje. Pre toga živela sam od promovisanja raznih brendova na Instagramu, samu sebe sam izdržavala. Međutim, pošto su Kijini fanovi počeli da pljuju svaku firmu s kojom sam pokušala da sarađujem, mnogi su mi otkazivali poslove. Srećom, situacija se promenila - ispričala je Luna.

Ona je i za učestvovanje u drugoj sezoni megapopularnog rijalitija tražila i dobila ogroman honorar - 12.000 evra mesečno. Ako u "Zadruzi" ostane do kraja, za deset meseci inkasiraće čak 120.000 evra.

ULAZIM U "ZADRUGU" DA SPASEM LUNU KAD VEĆ SLOBA NEĆE! Popularni denser odlučio da se pridruži ćerki u rijalitiju

Tagovi: