02.11.2018.

08:29

Foto:

Džet set

(FOTO) PRVE FOTKE DARKA LAZIĆA IZ ŠOK-SOBE! Probudi se, PLAČE I JECA, pa govori: MOGU, MOGU...!

Stanje folk pevača, koji je teško povređen 23. oktobra u saobraćajki nedaleko od rodnog Brestača, polako se popravlja i on je počeo da komunicira sa medicinskim osobljem.

- Darko je bolje, počeo je pomalo da govori. Komunicira sa osobljem bolnice, kao i sa svojom porodicom. Medicinska sestra mu je nameštala krevet, pa ga je pitala "Možeš li?", misleći na to da pomeri ruku, a on je odgovorio "Mogu". Lekari mu sada ne dozvoljavaju previše da komunicira kako se ne bi nepotrebno umarao - ispričao je izvor blizak pevaču.

Informer

Priča u bolnici

Sestra ga je pitala "Možeš li?", a on je odgovorio: "Mogu"
Izvor blizak folkeru

Lazića su pre nekoliko dana probudili iz veštačke kome, a prekjuče su ga skinuli i sa aparata za disanje, pa sada može da diše svojim plućima. Sledeće što mu predstoji je operacija noge, koja treba da bude obavljena ovih dana.

Darko poslednja tri dana sve više komunicira sa porodicom, koga ga svakodnevno posećuje. Pošto mu je izvađen tubus, sada može nesmetano da komunicira sa porodicom, on se polako priseća svega. Uznemiren je jako, ali to je propratno stanje posle šoka posle saobraćajne nezgode. On i za to dobija adekvatnu terapiju, ali će morati da bude psihički jak da izgura ovaj period. Sada mu se verovatno vraćaju slike toga šta se dogodilo i to ga traumira, ali to se dešava pacijentima nakon ovakvih nesreća - kaže izvor.

Drugi izvor kaže da Darko, otkada se probudio iz kome, "plače i jeca".

Informer

- Otkada se probudio iz kome, on plače i jeca, što zbog bolova koje oseća, što zbog toga što je postao svestan svega što mu se događa. Teško mu je, ali svi su uz njega, od porodice do lekara. Svi ga hrabre. Zbunjen je i uplašen, te čim ga popuste sedativi, on plače - rekao je izvor.

Otac Darka Lazića, Milan, kaže da je njegovom sinu svakog dana sve bolje. On se juče oko 11 sati pojavio ispred KBC "Zemun" vidno raspoložen.

- Moj sin je sve bolje. Danas je bolje nego juče - poručio je stariji Lazić, koji je došao sa suprugom Brankom i Darkovom devojkom Marinom.


 

Tagovi: