02.11.2018.

11:12

Foto:

Džet set

MOJA LENA NEMA BRATA! Goca Tržan: Ivanu i Miljani želim da se još RAZMNOŽAVAJU!

Na pitanje da li je Lena upoznala malog Željka Kulića, Goca kao iz topa odgovara:


- Ne znam kako to mislite, ja se nisam drugi put porađala, tako da Lena nema brata, koliko ja znam!

Zna istinu
Lena nije ni pitala da vidi bebu, ne želi da razgovara o tome. Samo zna da je njen otac napravio dete u rijalitiju
Goca Tržan


Kada smo joj osvežili pamćenje, Goca nam je rekla šta misli o tromesečnoj bebi, koja trenutno boravi u Šimanovcima, dok je njena majka Miljana ravnopravni učesnik rijalitija "Zadruga".


- O Miljaninom detetu ništa ne znam, nadam se da je dete zdravo i da je dobro. To što je dete u rijalitiju je stvar izbora njegovih roditelja. Nemam ja o tome šta da mislim, pa to nije moje dete - iskrena je pevačica.


Ona otkriva da sa bivšim mužem Ivanom nije u kontaktu godinama i da ga nije zvala da mu čestita to što je drugi put postao otac:

11
godina ima Gocina i Ivanova ćerka Lena


- Nisam čestitala Ivanu, nisam ga ni videla dve godine. Njih troje (Ivan, Miljana i Željko, prim. aut.) nemaju nikakve dodirne tačke sa nama. Želim im sreću u svakom slučaju, da šire porodicu, da se vole i da se razmnožavaju.


Miljana je pre ulaska u rijaliti optužila Ivana da je loš otac, a i Goca je svojevremeno imala problem sa Marinkovićem upravo zbog toga što je nemaran roditelj. Međutim, Goca kaže da je sve to sada iza nje:


- Posle sedam godina od razvoda uopšte nemam potrebu da pričam kakav je Ivan bio otac i suprug. Sve što sam imala da kažem o tome, rekla sam odavno. Ja sam zaboravila da sam nekada bila udata prvi put. Toliko je moj život sada skladan da uopšte ne razmišljam o tome. Žao mi je ako je Miljana nesrećna ili bilo ko na ovom svetu. Ali ima dete, neka se savije oko njega. Ima najveće bogatstvo na svetu, a sve drugo nije bitno.


Bez obzira na sve, Goca kaže da će dozvoliti ćerki da upozna Željka ako joj to bude tražila.


- Naravno da neću imati ništa protiv da Lena upozna Željka, ukoliko to bude želela. Ali, da bi donela tu odluku, mora malo da poraste. Lena zna da je njen tata napravio dete u rijalitiju, jer ja od nje ne mogu ništa da sakrijem. Ona imam telefon, socijalne mreže i u sve je upućena. Mada, za sada ona ne priča o tome. Ne želi da razgovara na tu temu. Nije ni pitala da vidi bebu - zaključuje pevačica.

Informer

Miljana Kulić je rekla da su i ona i Goca Tržan žrtve Ivana Marinkovića. Rijaliti zvezda je ispričala kako ih je obe obmanuo.

- I Goca i ja smo Ivanove žrtve. Ni jedna ni druga nije ovo zaslužila. On očigledno voli samo sebe, čim može tako da se ponaša. Gadi mi se - rekla je učesnica "Zadruge".

Tagovi: