05.12.2018.

11:38

Foto:

Džet set

DARKU LAZIĆU POZLILO NA REHABILITACIJI! Zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo!

Naime, samo dan nakon što je Lazić, prvi put posle nesreće, stao na noge, pevač, ali i medicinsko osoblje Seltersa suočili su se sa novim problemom. Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, Lazić se bori sa anksioznošću, a prvi napad panike doživeo je na prvoj terapiji. 

DARKU LAZIĆU TRAJNO ODUZIMAJU VOZAČKU! Pevač više neće moći da DIVLJA PO PUTEVIMA, a do nove dozvole će TEŠKOM MUKOM!

- U poslednjih mesec dana, Darko je preživeo mnoge zdravstvene probleme i komplikacije, ali je ipak na neki način bio zaštićen od pritisaka spoljnog sveta. Ležao je na intenzivnoj nezi skoro mesec dana, obilazili su ga samo lekari, porodica i devojka i nije imao nikakav kontakt sa drugim ljudima. Ali to se promenilo čim je došao u Selters - kaže naš izvor na početku razgovora i objašnjava da je Lazić već nakon prve terapije doživeo anksiozni napad. 

- Pacijenti u banji imaju terapiju strujom u zajedničkoj sobi i nikada nisu sami kada treba da rade vežbe. Darko je raspoložen otišao na prvu terapiju, ali čim je izašao iz sobe, doživeo je šok. U hodniku su ga sačekali novinari, od kojih je bezuspešno pokušao da pobegne. Usledila je terapija u prepunoj sobi, a Laziću je bivalo sve gore - kaže naš izvor i dodaje da je Lazić trpeo jak bol tokom prve terapije. Ipak, uprkos svemu, uspeo je da uradi sve što su lekari od njega tražili.

ANA NEMA VREMENA DA DARKU DOVEDE ĆERKU! Pevačeva majka ispričala u kakvim je odnosima sa snajkom

- Čim su ga medicinski tehničari vratili u sobu, Darku je naglo pozlilo. Pritisak mu je skočio, srce je počelo ubrzano da mu radi, a u ušima mu je zujalo. Nije mogao lako da dođe do daha, a posle je lekaru rekao da ga je obuzeo neobjašnjiv strah. Lekari su mu rekli da je imao napad panike i da su takve reakcije uobičajene u situaciji u kakvoj je Darko. Jednostavno, nakon duže izolacije, izašao je među ljude, ali umesto da mu promena prija, njegovo telo je reagovalo drugačije - ispričao je izvor.

Tagovi: