05.12.2018.

16:44

Foto:

Džet set

(VIDEO) MARINA TUCAKOVIĆ SE VRATILA POSLU, PA OTKRILA NEPOZNATE DETALJE O ZVEZDAMA: Karleuša mi vadi dušu, Aca Lukas je dileja, a Haris Džinović je zahtevan...

Kako je rekla, saradnja sa Acom Lukasom joj nikada ne pada teško.

- Najlakše mi je da radim za Acu Lukasa. On ništa ne zakera i ne zamera. On zna da ću ja za njega da uradim dobro, da me vuče jer je dileja, a ja volim dileje, ne volim obične ljude. I on samo uzme tekst. Moj muž i Aca se stalno sude. Bila je to neka loša kombinacija sa mojim mužem i sa njim. Ali, i dan danas se oni vole - rekla je Marina.

Tucakovićeva je spomenula i Jelenu Karleušu za koju kaže da nije toliko laka za saradnju.

- Najteže mi je bilo da radim za one koji mnogo zanovetaju. U poslednje vreme mi Jelena Karleuša dušu vadi oko tih tekstova. Ali opet i ona je nekako ubeđena da ja njoj želim dobro. I nađemo se na kraju. Haris Džinović je veoma zahtevan kad se radi, uvek hoće nešto da menja - rekla je Marina iskreno, kao i obično.

-  Sve manje sam tolerantna, pre svega zato što mislim da znam bolje od njih. A znate kakvi su pevači... Misle da su najpametniji, možda su u pravu ali mislim da znam više od njih. Meni se sviđaju i drugi koji rade ovaj posao, nisam sujetna, ne mislim da sam najbolja - objasnila je Marina.

Tagovi: