21.12.2018.

22:53

Foto:

Džet set

DRAGANA JE LJUBOMORNA I ZLA! PROPALA JOJ JE KARIJERA, NEK SNIMI NEKI HIT! Ceca konačno progovorila o sukobu sa koleginicom

Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je Dragana Mirković ljubomorna i zla jer već godinama javno pljuje njenu porodicu! Folk zvezda je konačno odlučila da progovori i kaže zbog čega je u sukobu sa koleginicom.

Njihov rat je eskalirao u ponedeljak na snimanju Novogodišnjeg programa RTS-a u Košutnjaku kada su zavađene pevačice imale neprijatan susret u garderobi. Tada je Mirkovićeva pitala Cecu da li se poznaju, na šta joj je ona odgovorila da se odluči više jer se nekad pravi da se poznaju, a nekad ne.

Izrevoltirana ovim susretom, ali i pisanjima medija da je njen pokojni muž Željko Ražnatović Arkan svojevremeno zabranio Draganu kako bi ona bila zvezda, Ceca je po prvi put odlučila oštro da odgovori:
- Iskreno, ja to stavljam pod ljubomoru i zluradost. Niko nikome ne može da poklopi karijeru, niti da bude kriv za njen sunovrat. Od srca joj želim da u novoj 2019. godini snimi hit i nađe mir - započela je Ražnatovićeva.

Ona je otvoreno objasnila zašto nije očekivala da joj se Dragana na RTS-u javi.
- Kada neko godinama komentariše vašu porodicu i vas u lošem kontekstu i proziva na jedan jako ružan i perfidan način, ne očekujete od nje da vam se uopšte i javi. Ona mi se javila, čuli ste kakvim tonom, istom merom joj je bilo i uzvraćeno, bez ikakve loše namere - poručila je Ceca.

Folk zvezda ističe da je više od 30 godina na estradi i da ni za koga nikada nije nijednu ružnu reč rekla, ali kada je neko napadne, ume da uzvrati.
- Ne hrani me ljudska tuga i nesreća, već ljudska sreća. Nisam srećna ako nekog povredim. Sa Draganom se desilo to što se desilo, iskreno, to nije lepo ni za jednu ni za drugu. Bila je to jedna neprijatnost. Nisam svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk, umem da odgovorim i nije me sramota da to uradim. Znam da kažem u lice kada neko nije u pravu. Imam mnogo prijatelja na estradi, dosta njih dolazi na moja slavlja i drago mi je zbog toga. Sukobe ne volim - završila je priču Ceca.

Dragana Mirković juče nije htela da komentariše ove Cecine izjave. Ona je dan posle njihovog susreta na Instagramu objavila audio-snimak na kom se čuje njihov sporan razgovor:
- Šteta što nije video, slika bi govorila mnogo više od reči - napisala je pevačica.

Informer

 

Ceca je iskoristila priliku da prokomentartiše i koleginicu Jelenu Karleušu koja je već godinama unazad, naročito na društvenim mrežama, napada. Doduše, Ražnatovićeva je nije imenovala, ali je bilo jasno da misli na "malu od skandala"
- Samo dve osobe na estradi me komentarišu u lošem kontekstu a da za to ne postoji razlog. Nisam žena koja će preko društvenih mreža da se razračunava i koja će koristiti medije da bi nekome nešto odgovorila. Kad sretnem tu osobu, ako imam potrebu, ja ću joj to reći u lice - bila je jasna Ceca.

Tagovi: