29.12.2018.

10:10

Foto:

Džet set

(FOTO) MILICA U SEBE ULAŽE OZBILJNE PARE, a to se na ovim fotkama BAŠ DOBRO VIDI!

 Kako saznajemo, pevačica je iskeširala 200.000 evra za osam pesama i visokobudžetne spotove, ali ona ne žali, jer joj je najbitnije da sve bude na vrhunskom nivou.

- Kolege me danonoćno zovu i čestitaju mi na pesmama. Ali kažu mi i da sam luda i hrabra što sam se usudila da u vreme novog muzičkog pravca - repa i autotjuna - uložim ovoliko energije, snage i sredstava i snimim normalan i zreo album, mimo svih trendova. Iako oni smatraju da je to rizik, ja uvek radim samo onako kako osećam - kaže seksi brineta, koja se prvi put publici predstavila i kao kantautor - napisala je numere "Zauvek" i "Spavaćica".

Informer

 

- Nakon što se Marina zbog bolesti povukla na neko vreme iz posla, počela sam da razmišljam šta ću sa tekstovima. Zapisivala sam ideje, fraze i tako sam napisala te dve numere. Moj saradnik je te tekstove pročitao Marini i Ljilji i one su se oduševile. Rekle su mi da nastavim da pišem, da sam talentovana i ohrabrile me da negujem taj talenat. I poslušaću ih, možda nastanu još neki dobri tekstovi - objasnila je Milica.

 

Informer

Informer

Tagovi: