10.01.2019.

23:20

Foto:

Džet set

JELENA KARLEUŠA OTVORILA DUŠU: Boli me što hoće da mi unište porodicu! UDARILI SU MI NA DECU I BOLESNU MAJKU!

Pop zvezda Jelena Karleuša ekskluzivno za Informer kaže da je mnogo boli što se priča kako joj je brak sa fudbalerom Duškom Tošićem u krizi zbog njenog navodnog dopisivanja sa njegovim kolegom Ognjenom Vranješom.

Pevačica tvrdi da su priče kako se muvala sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine totalna budalaština, koja je uticala na njene maloletne ćerke Niku i Atinu i majku Divnu, koja boluje od raka pluća.

Duško navikao

Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome
Jelena Karleuša

- Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela - priča Jelena, vidno uznemirena.

Ona dodaje da ništa ne može da uništi njenu ljubav sa fudbalerom kineskog Guangdžoua.

- Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, poverenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku - poručuje pevačica i tako jasno stavlja do znanja da kolege nisu bile uz nju u ovom teškom periodu za njenu porodicu.

Hvala Informeru što ne piše laži

Karleuša se zahvalila našem listu zbog toga što, kako kaže, jedini piše istinu.
- Hvala Informeru koji jedini nije učestvovao u hajci i plasiranju laži. Zato samo vama i dajem izjavu. Ali generalno sam se jako razočarala i više neću tako lako komunicirati sa medijima kojima je tiraž važniji od ljudskosti, od života moje dece i majke - poručila je Jelena.

Karleuša poručuje da će se ubuduće posvetiti karijeri i novim pesmama, koje će uskoro objaviti:

- Više se neću baviti ovom temom, već samo svojim poslom. Pozivam sve na MAC dodelu nagrada, gde ću izvesti novu pesmu "Lajk". Da hejteri imaju šta da lajkuju i dislajkuju.

Vranješa izbacuju iz reprezentacije?

Ognjen Vranješ navodno je izbačen iz bosansko-hercegovačke reprezentacije, pišu sarajevski mediji. Ovaj sportista je poslednjih meseci u žiži javnosti zbog različitih skandala, pa je Fudbalski savez BiH osudio njegovo ponašanje. On je ipak nastavio sa prepucavanjem preko društvenih mreža, ne štedeći nikoga. Zbog svega toga defanzivac Anderlehta navodno neće biti na spisku tima kojem predstoje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

TOŠIĆU NEĆE BITI DOBRO! Oglasio se fudbaler sa kojim se Karleuša navodno tajno dopisivala

Tagovi: