17.02.2019.

17:25

Foto:

Džet set

NEPOZNATI DETALJI NESREĆE: Kofer spasio život Tei Tairović! Pevačica u ŠOKU ispričala kako su izgledali POSLEDNJI TRENUCI sa Šabanom!

Pevačica Tea Tairović kojoj je Šaban Šaulić pomogao tokom karijere ispričala je da je u šoku zbog nesreće u kojoj je život izgubio pevač. Ona je otkrila kako je izgledao njihov nastup, te da je Šaban Šaulić bio veseo.

Informer

SUPRUGA GOCA GA JE ZVALA CELO JUTRO, ALI JE BIO NEDOSTUPAN, A ONDA SE JAVIO KUM..

- Iskreno da vam kažem u šoku sam! Jutros sam čula celu ovu vest, bukvano nisam mogla da poverujem. Kako da vam kažem, bio je pun klub, svi su bili veseli i raspoloženi. Čovek koji ga je vozio nije popio ni kap alkohola. U šoku sam. Nisam ga videla posle nastupa, odmah je otišao jer je žurio na avion. Sve je bilo u najboljem redu. Uopbičano su se šalili, bili su lepo raspoloženi. Pogotovo Šaban - rekla je Tea, a potom je otkrila nepoznate detalje:

- Pozvali su me da se vraćam sa njim za Beograd, ali pošto sam izgubila kofer nisam mogla da idem sa njima, te sam čekala da dođe kofer kako bih mogla da nastavim put za Beograd. Ali sada kada vidim - kofer mi je spasio život - kaže za vidno potresena Tea Tairović.

Informer

OGLASILA SE PORODICA ŠABANA ŠAULIĆA: Utihnuo je najlepši glas, napustio nas je suprug, otac, deda i kum

Tea Tairović muzičku karijeru započela je učešćem u "Zvezdama Granda" 2015/2016. godine, gde je već na samom početku dobila veliku naklonost kralja narodne muzike, Šabana Šaulića.

ODLAZAK VELIKANA! Evo gde će biti SAHRANJEN Šaban Šaulić

Šaban je Teu podržavao tokom čitavog takmičenja, a ubrzo po završetku sezone njih dvoje su snimili duetsku pesmu "Od kad tebe znam", koja je odmah postala veliki hit.

Tagovi: