17.02.2019.

17:58

Foto:

Džet set

POSLEDNJA ŠABANOVA ŽELJA: Samo da dočekam... Hteo da zapeva na još jednom veselju - SVOM SINU! Ovo je PRETUŽNO!

Nakon što je pevao na brojnim svadbama i veseljima, Šabanova najveća želja bila je da zapeva i na dan kada se njegov sin bude ženio.

Šaulić je istakao da mu je to jedina neostvarena želja.

- Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom djecom. Ništa bolje i više ne bih poželeo, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih mijenjao, jer sam ostvaren i sretan čovek – izjavio je nedavno Šaban u jednom intervjuu.

Podsetimo, Šaban Šaulić nastradao je jutros u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke.

(FOTO) ODLAZE ONI NAJBOLJI... OD NJEGA SMO UČILI ŽIVOT... Potresno pismo Lepe Brene i POSLEDNJI POZDRAV dragom prijatelju

Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak "kralj narodne muzike". Niko nije ni slutio da će u tragičnoj nesreći poginuti.

JEDVA ČEKAM SUTRA DA SE MALO ODMORIM! Ovo što je Šaban rekao Seki Aleksić u avionu dan pre nesreće zvuči kao predskazanje!

Tagovi: