19.02.2019.

16:28

Foto:

Džet set

POSLEDNJI PUT VIDELI TATU! Sin i ćerka Šabana Šaulića konačno identifikovali telo pokojnog oca!

Sanela i Mihajlo Šaulić u nedelju popodne su odmah otputovali u Nemačku, gde je tog dana u ranim jutarnjim satima u saobraćajnoj nesreći poginuo njihov otac Šaban Šaulić. Međutim, oni nisu mogli odmah da vide očevo telo, zbog strogih nemačkih zakona i budući da uviđaj nije bio završen.

(VIDEO) ŠABANOV IZRAZ LICA PAMTIĆU DOK SAM ŽIVA! Tea Tairović koja je nastupala sa kraljem narodne muzike samo 3 SATA PRE SMRTI, u šoku!

Nakon dva dana čekanja, Sanela i Mihajlo danas su identifikovali telo pokojnog oca, prenosi "Kurir".

Obdukcija tela zakazana je za četvrtak 21. februar, a biće urađena u Nemačkoj. Državni tužilac je, naime, naredio da se telo iz bolnice premesti u instituciju za sudsku medicinu, gde će biti i obavljena obdukcija, kažu u Bilefeldu.

(FOTO) PRVA FOTOGRAFIJA ŠABANOVOG KUMA IZ BOLNICE! Nosi kragnu oko vrata i vidno je potresen!

Šaban Šaulić je u nedelju u saobraćajnoj nesreći poginuo u Nemačkoj, vraćajući se sa svog poslednjeg nastupa. Automobil u kom se vozio udario je drugi auto, kojim je upravljao nemački državljanin, koji je bio pod dejstvom alkohola, a tamošnja policija saopštila je juče da je preminuo i Mirsad Kerić (43), vozač automobila u kojem je život izgubio Šaban.

Tužilaštvo u Nemačkoj naložilo je obdukciju tela Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obavešteno naše Minstarstvo spoljnih poslova, saznaje "Blic". Šaban Šaulić biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a tačan datum sahrane će biti naknadno objavljen.

Tagovi: