20.02.2019.

20:44

Foto:

Džet set

NA ŠABANA ŠAULIĆA IZVRŠEN ATENTAT?! Nemačka policija istražuje smrt srpske pevačke legende, TRAGEDIJA MOŽDA NIJE SLUČAJNOST!

Policija u Nemačkoj istražuje da li je na Šabana Šaulića izvršen atentat, pišu tamošnji mediji!

Informer

(FOTO) UBIĆE ME! Nekoliko dana posle smrti Šabana Šaulića, supruga Sinana Sakića objavila: ON JE LIKVIDIRAN

 

Policajcima je sumnjivo to što je Nemac (34), čiji identitet još ne otkrivaju, prošao bez ikakvih povreda iako se u nedelju ujutru brzinom od čak 180 kilometara na sat "mazdom 6" zakucao u "seat ibicu", u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, dok je teže povređen pevačev kum Slobodan Stojadinović.

- Zbog čudnih okolnosti udesa u kojem je poginuo Šaban, policajci istražuju i mogućnost da je na pevača izvršen atentat. Oni su utvrdili da vozač "mazde" nema prebivalište u Nemačkoj, da taj auto nije bio njegov, da nema vozačku dozvolu i da je imao više od jednog promila alkohola u krvi u trenutku udesa - rekao je izvor za nemačke medije.

Informer

Krivična prijava

Tužilaštvo je podiglo krivičnu prijavu protiv vozača za dvostruko ubistvo i traži svedoke da bi proverili da li je reč o atentatu.

Ubici preti 15 godina zatvora

Ubica Šabana Šaulića, koji je trenutno u pritvoru, mogao bi da provede u zatvoru 15 godina, saznaje Informer. Zbog pripreme ovog krivičnog postupka, tužilaštvo je naložilo da se sutra uradi obdukcija Šabanovog tela, ali i tela njegovog klavijaturiste Mirsada Kerića, kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti.

- U medijima je objavljen broj telefona na koji mogu da se jave svedoci te stravične nesreće. Policiji je čudno kako je vozač "mazde" prošao bez ikakvih povreda, a Šaban i Mirsad su poginuli, dok je Slobodan teško povređen. Zbog toga se razmatra mogućnost da to nije bila slučajna saobraćajna nesreća, već namera vozača "mazde" da ubije pevača. Policija trenutno istražuje i da li su Šaban, Mirsad i Slobodan imali sigurnosni pojas kad se dogodio udes - zaključuje izvor.

Informer

Sramna odbrana

Nemac, koji je u nedelju usmrtio Šabana na autoputu A2 u pravcu Dortmunda, sramno je lagao policiju. On je ispričao kako je zapravo vozač "seat ibice" kriv za saobraćajku u kojoj je folk legenda izgubila život.

- Nemac je ispričao da je čovek za volanom "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, a da on zbog radova na putu "nije mogao da izbegne prepreku, pa se zato zakucao u njega - otkrio je izvor iz policije.

SPECIJALNOM KAMEROM SNIMILI TRENUTKE UŽASA! Nemačka policija ima jednu molbu za svedoke saobraćajke u kojoj je poginuo Šaban!

Tagovi: