26.02.2019.

19:04

Foto:

Džet set

ŠABAN ŠAULIĆ PRED SMRT POSVETIO PESMU GOCI: Zauvek ćeš biti najlepša žena za mene!

Šaban Šaulić je pred smrt posvetio novu pesmu supruzi Gordani, saznaje Informer. Kralj narodne pesme je tražio od dobrog prijatelja Bekija Bekića da napiše numeru o njegovoj najvećoj ljubavi, s kojom je proveo 43 godine, ali nije stigao da je snimi...
"Proći će godine mnoge, lepotu odneće vreme, a ti ćeš i tada biti najlepša žena za mene" - refren je pesme koju je Šaban želeo da posveti voljenoj Goci pre saobraćajne nesreće 17. februara, u kojoj je izgubio život.

Još pati

Beki Bekić za Informer priča kako je Šaulić želeo da iznenadi suprugu.
- Svi smo znali koliko je voleo Gocu. Ona je bila jedina žena u njegovom životu koju je iskreno i do srži voleo. Ne možete ni da zamislite koliko je lepo pričao o njoj. Zato sam napisao pesmu koju je Šaban želeo da posveti njoj. Jedva je čekao da je Goca čuje. Nažalost, nije stigao da je otpeva - priča Beki drhtavim glasom. 

Bekić bi voleo da ovu pesmu na kraju dobije neki mlađi pevač kog je Šaulić voleo.
- Ne znam ko bi na pravi način izneo ove stihove, jer sam samo Šabana imao u vidu dok sam ih pisao. On je imao takvu energiju i emociju da ne znam ko bi mogao bolje da je otpeva od njega - kaže pevač i dodaje:
- Voleo bih da to bude neki mlađi kolega, možda Darko Lazić ili Dragi Domić, ali videćemo. Još ne razmišljam o tome jer patim za pokojnim prijateljem.

(FOTO) ŠABANOVA NIKAD OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA! Suze će vam same krenuti, tada su svi bili na okupu!

Ostala sama

Beki napominje da će za porodicu Šaulić zauvek biti tu, šta god da im zatreba jer, kako kaže, to duguje velikom prijatelju Šabanu.
- Bio sam kod Goce, njoj je sada najteže. Koliko je Šaban voleo nju, toliko je i ona njega. Rekao sam joj: "Moraš da budeš jaka, jer Šaban ne bi voleo da te vidi u suzama", a ona je samo klimnula glavom. Ne smem ni da pomislim kako se oseća, njih dvoje su uvek brinuli jedno o drugom i zaista su bili zajedno i u dobru i u zlu. A sada je ona ostala sama... Nadam se da će smoći snage da nastavi dalje - zaključuje pevač.

Informer

 

Beki Bekić kaže da je Šaban Šaulić bio veoma skroman i da je često, umesto skupih ručkova, za obrok birao paštetu i hleb.
- Upoznali smo se 1984. godine i otad smo bili kao braća. Mnogo me je voleo i uvek je dolazio u kafane gde sam pevao. Bio je jednostavan čovek. Kada smo radili zajedno nastupe i svadbe po inostranstvu, gde je bilo izobilje hrane, on je voleo da kupi paštetu i hleb za sve nas. I to bismo jeli. Posle svirki voleo je da se vraća kući mojom "ladom". Ja bih mu govorio: "Nemoj, hladno je, nemam grejanje", a on bi mi ponavljao: "Nema veze, volim taj auto" - prisetio se pevač.
S. K.

Tagovi: