21.03.2019.

23:16

Foto:

Džet set

KIJA I SLOBA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Priznajemo, posle "Zadruge" BILI SMO ZAJEDNO!

Kija Kockar i Sloba Radanović otkrivaju da su se ljubili posle "Zadruge 1"! Bivši supružnici su devet meseci krili da su bili intimni nakon rijalitija u kom je pevač prevario suprugu sa Lunom Đogani, ali su za Informer rešili da priznaju istinu.

5

godina su bili zajedno Kija i Sloba

Iako je u "Amidži šouu" odbio da odgovori na pitanje da li se ljubio sa Kijom, Sloba je morao da popije mešavinu iznutrica, sirćeta i čili-sosa, ali je za naš list juče otvorio dušu i priznao da su ipak bili zajedno.

- Kija i ja smo se poljubili posle "Zadruge 1". Ne vidim šta ima loše u tome. Posle toga smo ostali u korektnim odnosima - kaže Radanović.

Poljubili smo se

Kija i ja smo se poljubili posle "Zadruge 1". Ne vidim šta ima loše u tome. Posle toga smo ostali u korektnim odnosima
Sloba Radanović

Ni Kockareva nije negirala činjenicu da su bili intimni nakon rijalitija.

- Poljubili smo se, ali to je bilo davno - poručila je pobednica "Zadruge 1", ali nije htela da produbljuje priču jer je, kako je rekla, taj period iza njih i svako je nastavio svojim putem.

Kako saznajemo, Kija i Sloba su posle poljupca shvatili da ne mogu da budu zajedno, jer pobednica "Zadruge" nije mogla da mu oprosti što ju je javno ponizio.

- Kada su se poljubili, između njih je i dalje bilo emocija. Taj poljubac je bio trenutak njene slabosti, jer ga je i dalje volela. Kija, međutim, nije mogla da zaboravi šta joj je Sloba uradio, pa je ubrzo presekla i rekla mu da je definitivno došao kraj njihove ljubavi. Napomenula mu je da nije odustala od razvoda, pa su ubrzo poništili građanski brak - kaže izvor blizak Radanoviću i Kockarevoj.

Sloba: Kija u seksu voli misionarsku pozu

Sloba Radanović je otkrio koju pozu u seksu najviše voli njegova bivša supruga Kija Kockar.
- Ona voli onu najobičniju misionarsku, ali sa nekim dodacima. Sa nekim dodatnim zahvatima - rekao je Radanović u "Amidži šouu".
Njih dvoje su otkrili da su se prvi put poljubili i vodili ljubav na istom mestu, u njenom automobilu! A na pitanje kada su se smuvali Sloba i Luna, Kija je kao iz topa odgovorila:
- Nikada neću zaboraviti taj datum, 13. septembar! Kako da zaboravim?!

(VIDEO) KIJA POZELENELA OD MUKE! Kolege je najstrašnije isprozivale USRED TV EMISIJE! Samo je Sloba ĆUTAO!

Tagovi: