11.05.2019.

23:15

Foto:

Džet set

POPULARNE SRPSKE PEVAČICE OTKINULE NA VOJNIKE! Rada, Milica, Kaća i Jelena: Pale nas muškarci u uniformi!

Rada Manojlović, Milica Pavlović, Katarina Živković i Jelena Kostov priznale su da ih uzbuđuju muškarci u uniformi! Srpske pevačice parile su oči gledajući veličanstvenu vojno-policijsku paradu koja je u petak održana u Nišu povodom Dana pobede nad fašizmom. To ih je podstaklo da javno pohvale momke u uniformama.

Šaljite sinove u vojsku

- Sviđaju mi se takvi muškarci! Tačno je ono što Rade Jorović kaže u svojoj pesmi "Žene vole oficire". Stvarno ih volimo! Deluju jako i moćno, ulivaju snagu i sigurnost. Uživala sam gledajući vojnu paradu. Nema većeg ponosa u porodici nego kad sin stasa za vojsku. Ranije je bilo mnogo ispraćaja, to je bilo baš lepo i emotivno. Volela bih da se ta tradicija vrati - kaže Rada, s kojom je saglasna Katarina Živković:

- Žene otkidaju na momke u uniformama! Meni su oni baš lepi i privlačni. Svaki muškarac treba da prođe vojnu obuku jer su mnogi postali mekušci! Veći su slabići od žena, bre! Zbog toga što pre treba vratiti obavezni vojni rok od godinu dana.

I Milici Pavlović se sviđaju vojnici.

Darko: Voleo bih da idem u vojsku

Darko Lazić se još oporavlja od teške saobraćajke koju je doživeo 23. oktobra prošle godine, ali bi već sutra otišao u vojsku kad bi dobio poziv.

- Želeo bih da idem u vojsku. Nažalost, ne verujem da će me primiti, pošto i dalje imam problema sa nogom. Žao mi je što to nisam uradio dok sam bio skroz zdrav - objašnjava Lazić i dodaje da bi vratio obavezan vojni rok:

- Muškarci su postali previše meki. Potrebno je da se vrati vojska, ali ne na mesec dana, već na godinu dana!

- Presudan je karakter! Sigurnom, jakom i stabilnom muškarcu se to vidi u očima - poručuje pevačica i dodaje da je oduševljena paradom:

- Ponosna sam na naše pretke i istoriju naše zemlje. Uvek smo u prvi plan isticali naš ponos, poštenje i snagu.

Ima muža žandarma

Najviše iskustva u ovome ima Jelena Kostov, pošto svakodnevno gleda muža u uniformi. Ova pevačica je u braku sa žandarmom Miljanom Vukovićem.

- Meni se baš dopadaju uniformisani muškarci, a primer za to je moj muž. On je muškarčina! Devojke koje nemaju nekog takvog pored sebe ne znaju šta propuštaju. On mi uliva sigurnost i veoma je sposoban. Svakoj bih preporučila jednog takvog! - ističe Jelena.

Tagovi: