10.06.2019.

20:17

Foto:

Džet set

GOGA SEKULIĆ PROGOVORILA O PRIČAMA DA SE RAZVODI: Tačno je, uradila sam to!

Podsetimo, priče su krenule kada je Uroš na dan proslave krštenja njihovog sina u jednom beogradskom restoranu otputovao za Cirih, nakon čega ga je Goga odmah otpratila sa Instagrama, a on joj uzvratio istom merom.

Ipak, kako kaže Goga, razvod nije na pomolu i sa njenim brakom je sve u redu.

- Vi što brinete, za sada nema razvoda - da ja znam. Ali, šta je bilo zanimljivo? Komentari: "Pa, Gogo, svaka ti čast, ako si se razvela preko Instagrama, nisi morala da plaćaš advokata... Razvod preko društvenih mreža" - našalila se Goga u emisiji "Novo jutro" kod voditelja Predraga Sarape.

Informer

- Za sada je sve u redu. Samo sam ga otpratila na internetu i ispratila za Cirih. (smeh) Evo, ujutru ja i beba idemo za Cirih, ostajemo nekih 4-5 dana i vraćamo se u Beograd, mene čekaju nastupi i snimanja emisije... Sad će neko reći da trčim da spasavam brak - nastavila je pevačica koja se porodila u decembru 2018. godine.

- U principu, ja ne demantujem da sam Uroša otpratila na društvenim mrežama. Samo sam rekla da je u braku sve u redu - dodala je.

- Zbog roditelja i familije je malo teško. To su brakovi od 40-50 godina. Niko se nije razvodio u familiji. Rekla sam roditeljima da jednostavno ne obraćaju pažnju - dodala je Goga.

Tagovi: