Autor: S. Kostić

04.07.2019.

14:00

Foto:

Džet set

(VIDEO) STEFAN ŽIVOJINOVIĆ: Mama Brena jedva čeka da se oženim! Da i ona konačno postane baba!

Stefan ističe da bi i on voleo da uskoro stane na "ludi kamen" i svojim roditeljima podari prvo zajedničko unuče.

"Brena i Boba bi se oduševili kada bih stao ispred njih i rekao im da se ženim. Dobro bi mi došao neki sin ili ćerka, a njima unuče, pa bi i Brena konačno postala baba", priča Živojinović, koji naglašava da je za njega brak veoma ozbiljna stvar:

"Roditelji mi nikad nisu ništa govorili u vezi sa mojim devojkama zato što ja pažljivo biram. Ne mogu da se zaljubim na prvi pogled i odmah oženim. Treba mi godinu, dve, tri da dobro upoznam tu osobu da vidim da li me zaista voli, pa tek onda mogu da razmišljam o venčanju".

Hoću duet sa Milicom

Milica Pavlović je nedavno izjavila da bi Lepoj Breni bila bolja snajka od Aleksandre Prijović, a Stefan to kroz smeh komentariše:
- Bila bi to onda prava španska serija u porodici! Šalu na stranu, Milica i ja smo samo prijatelji. Često odemo na piće i razgovaramo, dosta toga može da se nauči od nje. Nadam se da će doći i do neke poslovne saradnje između nas, bilo bi lepo da snimimo neki duet.

Kod izabranice mu je najvažnije da je slična njemu, a uz to mora da bude i samostalna.

"Kod devojke mi je najbitnije da nam se poklope energije, razmišljanja i stavovi. Bitno je i da ne bude opterećena mnome, već da ima svoj posao i neke ambicije. Šta će mi devojka koja će da gleda u mene kao u tele?", pita se pevač.

Dopadaju mu se mnoge devojke sa estrade ali, kako kaže, voleo bi da se skrasi pored neke koja je iz neke potpuno druge priče:

"Sve one lepo izgledaju na sceni. Gledam da bežim od pevačica kada je reč o zaljubljivanju. Želim neku sa kojom ću imati lep i normalan život".

Pevač se nedavno osamostalio i preselio u svoj stan i veoma mu prija samački život.

"Super mi je što sam se osamostalio. Uživam u svom miru kao samac. Nije mi problem kuvanje jer dok sam živeo u Americi, naučio sam da spremam hranu. Trenutno sam najviše koncentrisan na posao i do toga mi je najviše stalo", ispričao nam je Stefan.

Tagovi: