17.07.2019.

19:08

Foto:

Džet set

LUNA I MARKO NISU PAZILI TOKOM SEKSA! Đoganijeva histerisala: Trudna sam, ne mogu da brinem o sebi, A NE O BEBI!

Naime, Luna je po izlasku iz "Zadruge" navodno posumnjala da je u drugom stanju jer joj je mesečnica kasnila nekoliko dana.  Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija satima je plakala i ponavljala da nije spremna da postane majka jer nije u stanu da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi, ispričao je izvor. 

- Čim je izašla iz "Zadruge", Luna se požalila majci da joj nije dobro, da se oseća iscrpljeno i da joj se stalno spava. Žalila se da ne može da jede, jer joj je bilo muka svaki put kada bi nešto stavila u usta. Anabela je pomislila da će Lunini problemi nestati čim se bude potpuno odmorila i privikla na spoljni svet, ali se situacija nije promenila ni nedelju dana nakon završetka rijalitija - ispričao je dobro obavešten izvor i objašnjava da je u jednom trenutku Anabela posumnjala da je njena ćerka u drugom stanju. 

Informer

- Anabela je prva sabrala dva i dva, pa je ćerku pitala da li postoji šansa da je trudna. Luna u prvi mah nije htela ni da razmotri tu mogućnost. Nikako joj nije ulazilo u glavu da postoji mogućnost da je zatrudnela i mislila je da se Anabela šali sa njom, ali se situacija brzo promenila. Shvatila je da joj ciklus kasni nekoliko dana i da, uzimajući u obzir da se danima nije osećala dobro, postojala je velika verovatnoća da je trudna - rekao je izvor. 

- Kada je to shvatila, prebledela je, a već u sledećem trenutku je počela da plače i kuka na sav glas. "Trudna sam, trudna sam, šta da radim?", urlala je Luna, dok su Anabela i njen najbliži prijatelj pokušavali da je smire. Kroz suze je govorila da je suviše mlada da bude majka, da nije za druge, da ne može o sebi da brine, a ne o bespomoćnoj bebi - rekao je izvor. 

Informer

Ipak, kada je uradila test, shvatila je da nije u drugom stanju, pa se smirila. 

BONUS VIDEO: 

Tagovi: