Autor: Informer.rs

19.07.2019.

12:30

Foto:

Džet set

(VIDEO) ALEKSANDRA SUBOTIĆ PRETI: Razbiću i LUNU I KIJU! Seksi zadrugarka postaje pevačica!

Naša ekipa zatekla je Aleksandru dok je uživala na plaži Jaz u Budvi. Po završetku rijalitija ona je sa petogodišnjom ćerkom Magdalenom, majkom Ljubom Pantović i svojim dečkom Pecom otišla u Crnu Goru.

Informer

Subotićeva je odsela u Bjeli, u kući svog novog, 20 godina starijeg izabranika, koji joj je čuvao ćerkicu dok se ona provodila sa majkom na plaži. Tada nam je otkrila poslovne planove.

Informer

- Rešila sam čime ću se baviti u životu! Neću da me pamte samo kao rijaliti zvezdu, definitivno postajem pevačica. Dogovorila sam snimanje pesama i već sam zakazala nekoliko nastupa za kraj avgusta - rekla nam je Subotićeva.

Ona je ubeđena da će napraviti pravi bum na estradi.

Ljuba: Novi zet je super

Ljuba je u Crnoj Gori upoznala novog Aleksandrinog dečka, za kog ima samo reči hvale.

Informer

- Peca je super. Lepo se slažemo. Dobar je prema Sandri, to mi je najvažnije. Svakako je bolji nego onaj šljam David Dragojević, s kojim je izgubila dve godine - rekla je Pantovićeva.

- Imaću najveće hitove! Ma biću bolja od Kije, ali i od Lune. Razvaliću ih obe! Već imam menadžera, izabrala sam ljude koji će mi raditi numere, a i mama mi pomaže u svemu. I Peca me podržava u tome jer smatra da sam izabrala pravi put - samouvereno je poručila Aleksandra, koju smo prekinuli dok je razgovarala mobilnim telefonom sa saradnicima, koji su joj juče poslali da čuje dve pesme.

Informer

Estock/Ivan Dobričić

Tagovi: