25.07.2019.

14:00

Foto:

Džet set

(TVIN) SUBOTIĆKA OPLELA PO ANI I DAVIDU! Ona je kao čivava! Ceo grad priča čime se bavi, a David mi se gadi!

Iako su dve godine bili u ljubavi, pa su čak planirali i venčanje, Aleksandra Subotić i David Dragojević okončali su svoju vezu kada je Aleksandra napustila Zadrugu, nakon čega se David zbližio sa Anom Korać, a potom i otpočeo ljubavnu vezu sa njom.

Kako tvrdi Aleksandra, trenutno je srećno zaljubljena u svog novog dečka Petra, a David je za nju prošlost. 

Kaže da je ona bila muško u vezi i da joj napokon prija što je pored Petra uspela da probudi ženu u sebi.

- Ja sam uvek bila ta tabadžija koja se svađala tamo po rijalitiju. David je bio muškarac s vremena na vreme, ali uglavnom sam ja bila ta koja je vodila kolo i kojoj se sve to obilo o glavu, nažalost - istakla je Subotićeva i dodala da David nema jednak odnos sa Anom, jer je ona drugačija temperamentom.

- Meni je ona kao neka mala čivava. Sva je mala i sitna i samo kad krene onako da kevće, nešto malo da laje... Ne može ona da bude dominantna nikako - 

Posle svih spekulacija koje su se vrtele o Ani Korać, Aleksandra veruje da je istina sve što se priča i da sigurno ne bi kružile glasine da nije bilo povoda.

- Za mene se nikada nije lepila etiketa prostitutke zato što ne postoji razlog da mi se zalepi. Nemoguće da ceo Beograd priča da si ti prostitutka, a ti bibliotekarka. Koga ona zeza? To je jednostavno nemoguće! Ja iskreno verujem u te glasine - izjavila je Aleksandra.

Tagovi: