02.08.2019.

17:41

Foto:

Džet set

OBOŽAVAOCI REŠILI DA RASTURE LJUBAVNU VEZU FINALISTA "ZADRUGE"! Lunu ucenili fanovi: Šutni Marka ili ostaješ bez para!

Lunu Đogani fanovi pokušavaju da razdvoje od Marka Miljkovića! Oni prete pobednici "Zadruge 2" da će zavrnuti slavinu i prestati da joj šalju novac i poklone ako ne raskine sa di-džejom iz Brusa.

Jedna od ostrašćenih obožavateljki javila se našoj redakciji i otkrila nam da blogerka mesečno od grupe žena iz Austrije dobija čak 2.000 evra, bez kojih će ostati ako ne pristane na njihovu ucenu.

Plaćale joj stan

- Ja sam u grupi žena koja je 24 sata dnevno pratila "Zadrugu 1" i "Zadrugu 2" zbog Lune. Redovno smo joj slale poklone i novac. Mesečno smo trošile na nju i do 2.000 evra! Podržavale smo njenu vezu sa Slobom Radanovićem i vodili rat sa fanovima Kije Kockar. I dalje verujemo da je njena ljubav sa Slobom bila prava, a da je Marko sada samo iskorišćava - priča gospođa iz Beča, koja je insistirala na anonimnosti, i dodaje:

Informer

- Marko je s njom samo zbog popularnosti, para, fanova... Rekle smo joj da nećemo da finansiramo tog ženomrsca, koji ju je maltretirao u rijalitiju! Neke od nas su joj plaćale stan koji je iznajmljivala između dva rijalitija. Slale smo joj gomilu poklona u "Zadrugu", a nastavile smo to da radimo i kad je izašla. Čak smo sakupljale novac za kaznu od 50.000 evra, koliko bi morala da plati Pinku da je stvarno napustila rijaliti kao što je svojevremeno pretila da će uraditi. Dovele smo je do pobede u rijalitiju našim glasova i smatramo da nam duguje barem toliko da se reši onog čoveka koji je ne voli!

Miljana: Marko će iskoristiti Lunu kao Ivan mene

Miljana tvrdi da će Marko iskoristiti Lunu kao što je Ivan Marinković nju!

- Proći će isto kao i ja, ako ne i gore. Evo, Ivan je u sredu bio u Nišu, 200 metara od moje kuće pio je kafu, a nije pozvao da vidi sina Željka. Goca Tržan je bila u pravu kad je govorila da ga njihova ćerka Lena ne zanima. Tek sad vidim to. Sram da ga bude! - kaže Kulićeva.

Slale joj pisma

Luna juče nije odgovarala na naše pozive, ali su priču ovih ostrašćenih fanova potvrdile njene bivše cimerke Miljana Kulić i Zorica Marković.

Informer

- Luni su u "Zadrugu 2" stizali skupi pokloni od žena koje podržavaju Slobu i nju. One su joj slale i pisma u kojima su je terale da ostavi Marka! Nisu glupe kao ona, jasno vide da je on s njom samo iz koristi - kaže Miljana, a s njom je saglasna i Zorica:

- Lepo je što su se udružili i raskrinkali Miljkovića! Slali su joj novac i poklone, pa imaju pravo da postavljaju uslove. On je nju psihički maltretirao i fanovi su to primetili. Pročitali su da je Marko taktičar koji je sve radio zbog plasmana. Da nije sa njom, do sada bi bio zaboravljen! 

BONUS VIDEO: 

Tagovi: