02.08.2019.

23:30

Foto:

Džet set

BOŽANA VUJINOVIĆ UHAPŠENA ZBOG ORGIJANJA SA ŠESTORICOM TURAKA! Lukasova bivša iz pritvora otišla kod novih mušterija!

Turaka u jednom luksuznom hotelu na Crnogorskom primorju, te su privedene u policijsku stanicu. Tamo su ispitane, ali i ubrzo puštene na slobodu, pa su odmah iste večeri pohitale kod novih klijenata.

- Vujinovićeva i Morača su imale dogovoren seks sa šestoricom Turaka. Njihova cena je po 1.000 evra za noć, ali pošto je bila reč o većem broju klijenata, dogovorile su se da svaki plati po 500 evra, tako da su pogodile cenu od ukupno 3.000 evra. Međutim, orgijanje je bilo suviše glasno, pa su se drugi gosti hotela žalili na buku i pozvali policiju. Patrola je zatekla orgije Srpkinja i Turaka, a u sobi je pronađena i veća količina droge. I devojke i klijenti su odmah privedeni - otkriva za Informer izvor blizak policiji.

Ko je Aleksandra Morača?

Božanina drugarica Aleksandra Morača pojavljuje se u novom spotu MC Stojana za pesmu "100%". Ona se ovim video klipom pohvalila na Instagramu tako što je objavila fotografije sa snimanja. Lepa crnka se u javnosti predstavlja kao model, a učestvovala je i u trci za mis Fešn TV.

Prema njegovim rečima, Lukasova bivša sredila je da plate kaznu i budu brzo puštene na slobodu.

- Čim su napustile policiju, Božana i Aleksandra vratile su se u isti hotel. Imale su nove klijente, dva starija Albanca. S njima su provele ostatak noći - priča naš sagovornik.

Vujinovićeva je već hapšena zbog elitne prostitucije. Ona je 2014. godine privođena sa starletom Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro. Božana je postala poznata široj javnosti kada se prošle godine smuvala sa Lukasom nedugo pošto je on okončao brak sa Sonjom Vuksanović. 

Tagovi: