06.08.2019.

23:35

Foto:

Džet set

(FOTO) BRENA: Opustim se tek kad popijem, a moj Boba je uvek dobro raspoložen!

Lepa Brena priznaje da bez alkohola ne može da se opusti. Folk zvezda trenutno krstari Jadranom na svojoj jahti sa mužem Bobom Živojinovićem. I dok je bivši teniser uvek dobro raspoložen, Brena kaže da joj je za to potrebna dobra kapljica.

- Boba i ja baš uživamo na jahti! Volimo da se relaksiramo sa prijateljima, ali najlepše nam je kad smo sami. Svakog dana pravimo planove gde da se otisnemo. Sa Bobom mi nikad nije dosadno! On je veliki šaljivdžija. Meni treba jedna-dve čaše vina da se opustim i budem raspoložena. A Bobi to ne treba, on je uvek takav - otkrila nam je Brena.

Informer

Naša ekipa pratila je pevačicu i bivšeg tenisera 24 sata na Jadranu. Oni su se za vikend pravo iz Hrvatske usidrili u Budvi, gde je folkerka imala koncert u nedelju uveče. Uverili smo se da gazdarica "Granda" dan započinje jogom na jahti. Pevačica je zatim sa Bobom otplovila na pučinu i pijuckala vino, a posle podne su se vratili u Stari grad, gde je Brena čitala knjigu, a zatim se družila sa prijateljicama.
- Čim ustanem, popijem čašu mlake vode na prazan stomak. Zatim doručkujem ovsene pahuljice i čija semenke sa svežim malinama. Ujutru volim da radim jogu, svuda sa sobom nosim gumenu prostirku. Posle toga sledi sunčanje, čitanje knjiga, druženje... - ispričala nam je ona.

Informer

Folk diva je naglasila da je posle 28 godina braka naučila šta treba da prećuti mužu.
- Život me je naučio da izbrojim do deset, spustim loptu i mirno porazgovaram s njim. Čovek treba da pazi kakve ružne reči izgovara partneru kako ne bi kazao nešto zbog čega će se posle kajati. Zbog toga se Boba i ja trudimo da negujemo lep odnos i da se poštujemo - istakla je Brena.

Naša ekipa je ispratila i njen koncert u Budvi. Pevačica je u "Top hilu" nastupila u kratkoj haljini, pa joj je u jednom trenutku provirio donji veš!

Informer

Tagovi: