28.08.2019.

23:02

Foto:

Džet set

(FOTO) VODITELJKA I SPISATELJICA LUDO SE PROVODE NA PRIMORJU! TANJA I JELENA krstare sa muževima

Tanja Rađenović i Jelena Bačić Alimpić uživaju ovog leta porodično u Crnoj Gori. Voditeljka i spisateljica spojile su lepo i korisno, pa su pored brojnih obaveza odvojile nekoliko dana i za provod, i to sa svojim jačim polovinama.

Na prvi pogled

Kad smo se upoznale Tanja i ja, bila je to ljubav na prvi pogled
Jelena Bačić

Gost u apartmanu

- Imala sam zakazane promocije po celoj Crnoj Gori, a onda me je Tanja pozvala da siđem malo do primorja i budem gost u njenim apartmanima u Budvi. Nije trebalo dvaput da mi kaže i već sam se spakovala i krenula. Danas smo rešili da dan provedemo na njihovom gliseru i baš mi prija - kaže Jelena na početku razgovora i objašnjava kako se uopšte sprijateljila sa Rađenovićevom:

Informer


- Nas dve smo se upoznale preko posla pre nešto više od 20 godina. Tanja je jedna od retkih osoba sa televizije Pink sa kojima sam se baš intenzivno družila dok sam tamo radila. Kad smo se prvi put srele, bila je to ljubav na prvi pogled, iako smo bile u različitim redakcijama. Ona je oduvek u informativi, a ja sam bila u zabavi. Sličnih smo energija, a Tanja je jedna sposobna žena i dobar drug. Odmah smo se nas dve nekako našle i evo, zabavljamo se već duže od 20 godina.

Sve za svoje goste

Htela sam da Jeleni pokažem kako funkcioniše moj biznis u Budvi. Svaki gost koji odsedne kod mene u apartmanima moći će da krstari sa nama
Tanja Rađenović

I voditeljka Pinkovog dnevnika ima samo reči hvale za svoju gošću.
- Jelena je moja sjajna prijateljica. Zaista nas veže lepo i dugotrajno drugarstvo. Kada mi je rekla da je u Crnoj Gori, rekla sam joj da mora da se spusti do nas do Budve da zajedno uživamo - priča Rađenovićeva.

Mamile uzdahe u kupaćem


Tanja Rađenović je razbila predrasude da su voditeljke informativnih emisija uvek stroge i ozbiljne. Skinula se u kupaći i pokazala da je i dalje u odličnoj formi, iako se bliži pedesetoj. I Jelena Bačić je mamila uzdahe u crnom bikiniju, jer bi joj na vitkom telu pozavidele i daleko mlađe devojke.

Informer

Ispunjava svaku želju

Tanja nam je rekla i nešto više o biznisu koji je nedavno pokrenula u Budvi.
- Muž i ja na moru izdajemo apartmane "Rojal garden". Osmislili smo takav koncept da svaki naš gost ima poseban tretman, i to od momenta kada sleti na aerodrom. Mi ga tu dočekujemo i ispunjavamo svaku njegovu želju, pa ako poželi da krstari sa nama - i to može. Dakle, sve mu je na raspolaganju. Na gostu je samo da poželi, prepusti se i uživa. A ovo je bila sjajna prilika i da Jeleni pokažemo kako sve to funkcioniše u praksi - objašnjava voditeljka.
 

Tagovi: