02.09.2019.

22:45

Foto:

Džet set

KIJA U VEZI SA POLICAJCEM?! Rijaliti zvezda pokazala dečka na Instagramu

Iako se pisalo da je pobednica prve "Zadruge" u vezi sa bivšim dečkom Dušice Jakovljević, ona nikada nije želela da potvrdi niti da demantuje ove navode. Kija je objavila fotografiju na kojoj se drži za ruku sa svojim izabranikom, a nigde se ne pojavljuje njegovo lice.

Međutim, jedan detalj na njenoj slici svima je privukao pažnju, a to je policijska značka, koja se kao slučajno našla u kadru. Zbog toga su mnogi Kijini pratioci pretpostavili da je njen novi momak policajac.

Informer

Kockareva je nakon pobede u "Zadruzi 1", u kojoj je doživela velike emotivne krahove zbog nevere bivšeg muža Slobe Radanovića, odlučila da svoj privatni život krije od javnosti. Nedavno je priznala da je ponovo emotivno ispunjena, ali nije htela da otkrije o kome se radi.

- Uvek sam srećna. Novi dečko me ispunjava. Naša veza još ne traje dugo. Ne bih mnogo detaljisala o svom privatnom životu jer smatram da nema potrebe - pričala je novopečena pevačica.

Informer

 

I Sloba krije devojku


I Kijin bivši muž Sloba Radanović donedavno je uživao u ljubavi sa anonimnom devojkom, koju je vešto skrivao od očiju javnosti. Pevač je na Instagram postavljao njihove zajedničke fotke, ali se ni na jednoj nije moglo videti njeno lice. Iako više nisu zajedno, Sloba kaže da će i sve naredne izabranice kriti:
- Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidimo da je to nešto ozbiljno. Isto tako ne želim da devojkama sa kojima sam u vezi stvaram tenziju i pritisak bez potrebe.

Tagovi: