14.09.2019.

23:25

Foto:

Džet set

EKSKLUZIVNO! ATRAKTIVNA PEVAČICA IMA NOVOG LJUBAVNIKA! Kaja vara Džuniora sa hrvatskim fudbalerom!

Pevačica i njen ljubavnik sami su se odali kad su na svojim profilima na Instagramu istovremeno objavili snimke iz njegovog dvorišta u Parizu, gde su slavili njen 36. rođendan

Kaja se snimala kako se izležava u roze kupaćem kostimu, a pored snimka je napisala "Savršen rođendan."

Mateo je, sa druge strane, u tom trenutku snimao svoje imanje i, namerno ili slučajno, kameru okrenuo ka Kaji.

Informer

Odali se na Instagramu: Kaja slikala sebe, a Mateo nju

I to nije jedini dokaz da su njih dvoje zajedno!

Oboje su nedavno na društvene mreže objavili fotke sa istog mesta u Parizu

Pozirali su na zidinama jednog dvorca, Kaja je ispod svoje fotografije napisala:

- Ono što je dobro nikada ne zakasni- a Mateo se na francuskom jeziku pohvalio da ga slika "ona".

Poziraju na istim mestima

Kaja je ispod svoje fotografije napisala: "Ono što je dobro nikada ne zakasni", a Mateo se na francuskom jeziku pohvalio da ga slika "ona"

Pevačica je i dalje u braku sa Svetski poznatim di-džejom i umesto da rođendan slavi sa suprugom, ona to čini sa sedam godina mlađim fudbalerom poreklom iz Mostara. 

- Kaja i Džunior iz samo njima znanog razloga neće da se razvedu, ali žive odvojene živote. Zato ona s vremena na vreme nađe nekog ljubavnika - započinje priču izvor blizak pevačici i nastavlja:

Otvoren brak

Džunior i ja smo prvenstveno najbolji drugari. Ne kontrolišemo jedno drugo, to smo izbacili iz našeg odnosa
Kaja Ostojić

Informer

 

- Kaja voli mlađe tipove, a naročito je slaba na fudbalere. Ona i štoper francuskog kluba Anže su od letos zajedno, ali to kriju. Ne znam šta im bi da se tako odaju na Instagramu. S druge strane, Džuniora ne zanima šta Kaja radi. Ko zna kakav život on vodi!

Informer

 

Ovo nije prva Kajina afera! Pevačica je bila u tajnoj vezi sa srpskim fudbalskim reprezentativcem Vukašinom Jovanovićem 2015. godine. Informer je tada ekskluzivno objavio njihove zajedničke fotografije iz hotelske sobe. Oni su demantovali da su bili u vezi, ponavljali su da su samo prijatelji, ali su fotke govorile više od njihovih reči.

Pokušali smo da kontaktiramo sa pevačicom kako bi nam rekla nešto više o svom novom partneru, ali se do zaključenja broja nije javljala na telefon. Ona je nedavno ovako opisala svoj brak:

- Džunior je pre bio ljubomoran i stalno sam mu se za nešto pravdala. Više ne. Mi smo prvenstveno najbolji drugari i mnogo se volimo. Ne kontrolišemo jedno drugo, to smo izbacili iz našeg odnosa. Imamo potrebu da stalno razgovaramo i otvoreni smo jedno prema drugom.



 

Tagovi: