17.09.2019.

23:30

Foto:

Džet set

PEVAČICA SASULA DRVLJE I KAMENJE PO BIVŠEM MUŽU! Nata: Muškarci koji tuku žene su gejevi!

Nataša Bekvalac žestoko je isprozivala bivšeg muža Luku Lazukića, koji ju je 14. aprila prošle godine pretukao u njenom stanu u Beogradu. Pop pevačica je na Instagramu podelila tekst koji govori o tome da su muškarci koji biju žene u stvari naklonjeni istom polu.

Razlog za sreću

U prošloj godini je bilo teških trenutaka i situacija, ali imam puno razloga i za sreću
Nataša Bekvalac

Besni i frustrirani

- Već dugo se vodi diskusija među svetskim psiholozima da li latentna homoseksualnost može da utiče na agresiju kod muškaraca. Ovo je posebno istaknuto u delovima sveta u kojima se gej populacija ne prihvata baš najbolje, kao što je slučaj u Srbiji. Takvi muškarci žive u zajednicama sa ženama kako bi održali društveni ugled kod prijatelja i porodice, iako se ne osećaju zadovoljno - navodi se u članku koji je Nata objavila na društvenoj mreži.


U istom tekstu dalje se citira psiholog Radmila Grujičić, koja takođe smatra da razlog za agresiju kod muškarca može biti to što mora da krije seksualno opredeljenje.


- Muškarci su u takvoj situaciji pod velikim stresom, puni su frustracije, nezadovoljstva i besa jer ne mogu da budu ono što jesu. Zato može da dođe do agresije, ali ne samo prema ženama nego i generalno: prema prijateljima, porodici, pa i na fudbalskim utakmicama. Ako pokušavaju da žive skriveno, oni onda na taj način stavljaju masku i trude se da izgledaju muževnije - izjavila je Grujičićeva, a Bekvalčeva ju je citirala.

Zbog nasilja dobio tri godine uslovno

Natašu je bivši suprug Luka Lazukić pretukao 14. aprila prošle godine u njenom stanu na Dedinju. Zbog nasilja ga je Viši sud u Beogradu osudio na tri godine uslovno. To znači da, ako počini bilo kakvo krivično delo u tom periodu, moraće u zatvor na osam meseci.


Pevačici je brak sa Lazukićem bio treći po redu. Venčali su se u septembru 2017. godine na intimnoj ceremoniji na Ibici, a godinu dana kasnije dobili su ćerkicu Katju.

Pevačica do sada nije želela javno da govori o fizičkom nasilju bivšeg supruga. Uvek je isticala da prošlu godinu pamti po svemu lepom što joj se desilo.
- Kako mogu da za godinu u kojoj sam na svet donela ćerku Katju kažem da je bila loša? Za čašu možete reći i da je polupuna ili poluprazna, zavisi kako je posmatrate. Tako je i sa životom. U prošloj godini je bilo teških trenutaka i situacija, ali imam puno razloga za sreću i slavlje jer su mi moje ćerke i porodica najvažniji na svetu - izjavila je Nataša.

Dovoljno je rekla

Kada smo je juče pozvali sa direktnim pitanjem: smatra li da je njen bivši muž homoseksualac, pevačica nam je preko svoje portparolke poručila da je "sasvim dovoljno ono što je objavila na Instagramu" i da ne bi to više komentarisala. S druge strane, Lazukić se do zaključenja ovog broja nije javio na svoj broj telefona.

Zakazala koncert u Areni

Pop zvezda će održati svoj prvi veliki solistički koncert u Beogradskoj areni 14. februara 2020. godine. Na taj način će obeležiti 20 godina karijere, a već je počela da se priprema za spektakl.
- Osećam veliku odgovornost i mogu vam reći da imam veliku tremu pred taj događaj. Nije mala stvar zakazati koncert u jednoj od najvećih arena u Evropi. Srećna sam i uzbuđena - poručila je Nata.

Tagovi: