14.10.2019.

14:04

Foto:

Džet set

(VIDEO) PROGANJAM GA IZ AMERIKE, SA 7.000 KILOMETRA? Bivša ljubavnica Miroslava Ilića o navodnim optužbama!

Miroslav Ilić, koji je bivšu ljubavnicu tužio za proganjanje, nije se pojavio u sudu. 

- Neverovatno nešto! Izgleda da je ovo deo Miroslavovih pretnji da će se nešto desiti ako bilo šta počenem. Ovo su razne manipulacije da bi me onemogućili da idem dalje, na glavno suđenje, koje treba da se održi sutra - izjavila je Mirjana i dodala: 

(VIDEO) NASTAVAK AFERE VANBRAČNI SIN! Bivša ljubavnica Miroslava Ilića stigla u sud!

- Tužio me je za proganjanje - iz Amerike, 7.000 kilometara odavde, ja njega proganjam sa kojekavim porukama. Ne znam odakle su ih nabavili, uglavnom, to nisu tačne poruke, niti ja pričam na takav način. 

Advokat Mirjane Antonović rekao je da dokaza u ovoj fazi suđenja nema.

- Videli smo neke fotokopije poruka, to na sudu nije nikakav dokaz. Zna se kako se dokazuju poruke, potrebno je da ih policija izvuče iz telefona, a mi ih nismo videli. Miroslav je ranije na sudu izjavio da te poruke nije sačuvao, ja ne znam šta mi radimo ovde - pitao se advokat.

Informer

Mirjana Antonović sa advokatom

- Ovo ga je (Miroslava, prim.aut.) dovelo do hipertenzije, a nije ga dovelo to što neće da se pojavi, samo da da izjavu. Pravimo ga nervoznim, kao uznemiren je zbog nekih poruka,  izmišljenih, a ne pita se kako se njegov sin oseća - naglasila je Mirjana i dodala da pretpostavlja da iza svega ovoga stoji njegova porodica.

- Rekao je da ga proganjam, ali je dodao 'ona meni nikad ništa na pretila'. Ja lično verujem da on u sebi ne oseća sve to, nego živi između dve vatre.

Tagovi: