Autor: S. Kostić

20.11.2019.

15:15

Foto:

Džet set

TRUBAČKA MAGIJA: Dejan Petrović napravio spektakl za pamćenje - na sceni mu se pridružile brojne kolege (VIDEO)

Poznati muzičar Dejan Petrović sinoć je održao spektakularan koncert pod nazivom "Trubom kroz Srbiju" u prepunoj sali Centra "Sava".

On je sa svojim "Big bendom" odveo publiku na jedinstveno i nezaboravno putovanje, ovekovečivši svojom umetnošću sve krajeve naše zemlje.

(FOTO/VIDEO) SPEKTAKL ZA PAMĆENJE! Srbija ovekovečena trubom Dejana Petrovića

JELENA ROZGA U VEZI SA 12 GODINA MLAĐIM BEOGRAĐANINOM! Krije ga kao ZMIJA NOGE, a evo šta mu je ZABRANILA!

- Popio sam tri čašice rakije pred koncert da se malo opustim. Najveća podrška mi je ćerkica, koja mi je rekla da jedva čeka da nastup počne - rekao je Dejan okupljenim novinarima tik pred početak spektakla.

Informer

"Preleteše ptice lastavice" i "Ovo je Srbija" pesme su kojima je muzičar počeo koncert i pokazao zbog čega je vlasnik titule prva truba sveta.

S*KS KAKAV SRBIJA NIJE VIDELA! Mladi glumac zadovoljavao voditeljku RTS-a na MERDEVINAMA! Vrele SCENE (FOTO)

ŠOK INTERVJU MARIJA ŠERIFOVIĆ: Teško je biti prijatelj sa Karleušom! Za pet godina smo popile samo jednu kafu!

Dejanovi gosti na sceni bili su Snežana Đurišić, Merima Njegomir, Radiša Urošević, Čeda Marković, glumac Goran Sultanović, nacionalni ansambl "Kolo", a najemotivniji trenutak večeri bio je kada je na bini zasvirao sa orkestrom svoga oca Miće Petrovića, koji se prvi put okupio posle smrti legendarnog trubača.

Informer

- Ovo veče sam posvetio upravo svom ocu i našoj tradiciji, i zato sam presrećan što je publika prepoznala našu emociju. Želja nam je bila da se neke stare, fenomenalne pesme ponovo čuju, i ponosni smo ako smo uspeli barem delimično da pomognemo u čuvanju našeg muzičkog nasleđa - rekao je Dejan, a celu izjavu poslušajte u videu.

Tagovi: