21.11.2019.

18:22

Foto:

Džet set

KARIJERA TI PROPADA PRE POČETKA ISTE! Jutjuber nastavlja sa OŠTRIM PROZIVKAMA LUNE ĐOGANI! A onda je spomenuo i ANABELU! (FOTO)

Petar je okrivio Lunu zbog gašenja svog kanala na poznatoj platformi, a ona je na svom Instagramu napisala poruku za koju mnogi smatraju da je njemu upućena.

- Sve se vraća. Nije mi žao - napisala je Luna na Instagramu, a odmah je usledio Petrov surovi odgovor.

Informer

- Kad hoće da me ukanali, a ukanali mučena sebe... Upravo tako, zato ti se i mama razvela, zato ju je i Andrej šutnuo zbog druge, zato te dečko i vara, zato se i tvoj otac pere od tebe, zato i imaš 11 Ijudi na nastupu, zato i imas titulu najdislajkovanije pesme u istoriji Jutjuba, zato ti i otkazuju nastupe, zato si i nesrećna, zato si i tužna, zato ne možeš ulicom da prošetaš da ti neko ne dobaci, zato i dalje imaš mrtvog štakora na glavi, zato te se i porodica stidi, zato je brendove sramota što ih reklamiraš, a oni ne žele reklame od tebe, zato ti je i jedini sponzor prodaja garderobe "mala moštanica", zato si i u dugovima do guše, zato nemaš ni jednog prijatelja, zato te ceo Balkan mrzi, zato su ti vrata svuda zatvorena, zato ti karijera propada i pre početka iste, ovo je prava istina. Nije mi žao - napisao je Petar kao odgovor Luni.

OGLASILA SE LUNA! Nakon što su jutjuberu UGASILI kanal zbog nje, ima BRUTALNU poruku - NIJE MI ŽAO! (FOTO)

Tagovi: