Autor: Informer.rs

25.11.2019.

14:19 >> 15:45

Foto:

Džet set

NAJEŽIĆETE SE! Ceca održala emotivan govor, zahvalila se NJIMA i zakazala novo veselje u junu, EVO O ČEMU SE RADI!

U Beogradu je juče održana, kako su je mnogi nazvali, svadba decenije na kojoj su sudbnosno "da" izgovorili naslednik Svetlane Cece Ražnatović, Veljko i njegova izabranica Bogdana, koja od sinoć nosi prezime svog muža.

Informer

Instagram printscreen/cecaraznatovic

Ponosna majka Ceca se naravno obratila zvanicama koje su ostale do samog kraja. PREPOLOVILA SE: Ana Nikolić NEVIĐENO smršala! Pokazala golu nogu i bujni dekolte! A tek kakav je ŠOU na svadbi napravila!

- Želela bih svima koji su ostali do kraja da se zahvalim. I vama, momci, bih želela da se zahvalim (okreće se ka muzičarima). Svi ste vi moje kolege. Bilo mi je večeras prelepo veče. Svi ste vi zaslužni što sam večeras bila najsrećnija žena. Ljubim vas. Nadam se da vam je bilo prijatno, ovde gde sam ja domaćin, i da ćemo se družiti ponovo. U junu, ako bog da", verovatno misleći na proslvu rođenja Veljkovog i Bogdaninog deteta, dok je na kraju govora napomenula da se nada da će se ona i njeni gosti "ponovo družiti" - rekla je Ceca.  NI NA ČEMU NISU ŠTEDELI! Veljko i Bogdana imali tortu na ŠEST SPRATOVA, a tek kada vidite na koji način su je PRESEKLI! (VIDEO)

 

Pogledajte šta je sve Ceca rekla prisutnim gostima, ali i Veljku i Bogdani.

Tagovi: