29.11.2019.

20:40

Foto:

Džet set

Vozila je kamion u Nišu i ugledala SMUKA DUGOG DVA METRA - paralisala se od straha, A ONDA...

Volonteri su je sklonili i pregledali, a smuk dug skoro dva metra će biti vraćen u prirodu. Nesvakidašnju vožnju imala je večeras žena koji vozi gradski autobus na liniji Somborska - Železnička stanica. Kako kaže Dušan Stojanović iz -Zoo planeta- njoj je stepski smuk dug skoro dva metra stao na put na okretnici na Somborskom bulevaru - prenose Južne vesti.

GOSPOĐO KOJIĆ, VI STE VEŠTICA KOJU TREBA ZGAZITI, KAKO NE RAZUMETE! Vedrana Rudan uputila SEVERINI otvoreno pismo! NJENE REČI JOŠ ODZVANJAJU!

Kako je u izjavi za Južne vesti rekao Dušan Stojanović iz Zoo planeta njoj je stepski smuk dug skoro dva metra stao na put na okretnici na Somborskom bulevaru.

- Kako ima strah od zmija, žena nije smela da izađe iz autobusa, a onda je potražila pomoć zaustavivši prolaznike kako bi pronašla pomoć da se zmija skloni. Kontaktirali su "Zoo planet", pa je naša ekipa odmah reagovala i izašla na lice mesta. Ustanovljeno je da je reč o primerku Stepskog smuka dužine oko 150 cm - priča Stojanović.

(FOTO) ČIPKASTI BRUSHALTER I ČIZME DO GAĆICA! Karleuša ne prestaje da šokira!

Nju je nešto isteralo iz obližnjeg žbuna, dodaje, a zbog nešto niže temperature nije se pomerala i potpuno smirena stajala je ispred autobusa.

SKUPLJI OD ZLATA! Jeste li čuli za morski kokain?

Zmiju su pregledali i nije povređena, a biće smeštena u Zoo planetu dok se ne konsultuju sa Zavodom za zaštitu prirode i nakon toga će je vratiti u prirodu, ali van naseljenog mesta.

Pogledajte i BONUS VIDEO:

Tagovi: