13.12.2019.

12:45

Foto:

Džet set

SVE JE POČELO OVAKO... Vuk Kostić i Ana Mihajlovski su u TAJNOJ VEZI - evo kako je glumac ulovio lepu voditeljku!

Kako Informer saznaje, Ana i Vuk su se upoznali preko zajedničkog prijatelja dok su bili u lovu!
- Ana je iz znatiželje krenula u lov i tamo je videla Vuka. Oni su ceo dan proveli zajedno, a uveče su razmenili brojeve telefona. Pošto su varnice odmah sevnule, ubrzo su se dogovorili i da se vide. Posle nekoliko susreta shvatili su da između njih ima jake hemije i započeli su vezu - priča naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

VUK KOSTIĆ I ANA MIHAJLOVSKI SU U VEZI?! Glumac se oglasio i rekao... Dva meseca su KRILI, sada izašlo na videlo!

Voditeljka i glumac su već dva meseca zajedno, ali su to krili od javnosti.

- Ana i Vuk su se najpre viđali tajno, o svojoj romansi nisu pričali čak ni prijateljima. Tek nedavno su se opustili, pa su počeli da izlaze po restoranima i kafićima. Shvatili su da to nije samo prolazna strast, već da su se zaljubili jedno u drugo - kaže naš sagovornik.
Voditeljka juče nije odgovarala na naše pozive, a glumac nije bio raspoložen da priča o novoj devojci.

- U gužvi sam, ne mogu da razgovaram - rekao je Vuk i prekinuo vezu.

Sve bivše ljubavi Ane i Vuka


Ana Mihajlovski ima dva propala braka. Sa Goranom Stamenkovićem je dobila ćerku Ivu, a sa Mirkom Grubinom ćerku Zoju i sina Petra. S druge strane, Vuk se nikada nije ženio. On je najduži vezu imao sa koleginicom Jelisavetom Orašanin. Pre nje je bio sa Bojanom Stefanović, a bio je veren i sa javnosti nepoznatom Anom. Nedavno je raskinuo sa Aleksandrom Popović, sa kojom je proveo dve godine. 

Tagovi: