16.12.2019.

19:10

Foto:

Džet set

(FOTO) NAŠA PEVAČICA OBJAVILA FOTKU IZ DETINJSTVA! Nikad je ne biste prepoznali! TOTALNO SE PROMENILA!

Jelena je digla ruke od pevanja i zaposlila se kao profesor fizičkog vaspitanja, za šta se inače i školovala. Sestri Aleksandre Radović nedavno je bio rođendan, pa je pevačica na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju kada su bile devojčice i uputila joj dirljive reči.

Informer

 

- Ova krofnica sa desne strane oduvek je trčala za mnom i zvala me “dojo”, shvatila sam ozbiljno tu ulogu “mamike” i trudila se da je čuvam i pazim... Evo je danas... Lepotica, majka tri prekrasna sina, lavica i borac. Uvek cu biti njeno rame, za sta god... Jer sestre su tu za zauvek. Srećan ti rođendan, bebana - napisala je Aleksandra.

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on Aug 15, 2019 at 10:57am PDT

Aleksandru Radović retko ko je mogao da prepozna na ovoj fotografiji. Pevačica je tada imala tregere na sebi i prugasti džemper, a na licu je imala širok osmeh, dok joj je kosa bila crna. Pevačicu su mnogi pohvalili i poručili da je bila jako slatka kao mala.

ZAGREJALI TEMPERATURU VRELIM FOTKAMA! Goca Tržan podelila intimne slike sa Rašom - GOLE NOGE i GRUDI u prvom planu (FOTO)

Tagovi: