17.12.2019.

14:44

Foto:

Džet set

OSVANUO CENOVNIK! Ava Karabatić na sajtu za POSLOVNU PRATNJU! Veče sa njom košta 2.000 evra, a evo šta DOBIJETE ZA TE PARE!

 - Ja sam poznata ličnost na Balkanu, Plejboj zečica, pevačica, glumica i učesnica tri rijalitija. Završila sam Filozofski fakultet, napisala sam dve knjige i volim da slikam. Nisam prostitutka, ne naplaćujem seks. Sviđaju mi se bogati i moćni muškarci. Jedino naplaćujem druženje sa mnom. Dan sa mnom, koji uključuje večeru i odlazak u bioskop, košta 2.000 evra. Ceo dan proveden u spa-centru 4.000 evra. Ukoliko neko želi da se družimo cela dva dana, to košta 6.000 evra. Ja sam prava Ava, možete me naći i na Instagramu -  piše na sajtu.

Informer

I Mimi na istom sajtu

I starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, završila je na eskort sajtu pre nekoliko godina. Tada je pisalo da Mimi od muškaraca traži 500 evra da bi proveli dan sa njom.

Nesuđena kandidatkinja za predsednika Hrvatske je na internetu objavila i provokativne fotografije, čak i svoj broj telefona na koji svi zainteresovani mogu da joj se jave. Ava je na Instagramu potvrdila da ona stoji iza tog profila!

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

 - Da, istina je! Ne vidim u čemu je problem da dodatno zaradim ako sam popularna. Nisam prostitutka, ne nudim seksualne usluge, naplaćujem samo večeru ili odlazak u bioskop -  napisala je starleta na društvenim mrežama.

Tagovi: