Autor: Informer.rs

19.12.2019.

09:34

Foto:

Džet set

TRI STANA U BEOGRADU NA VODI! Pevačica pukla MILION evra za nekretnine! Ponosno poručila - Sve sam sama stekla! (VIDEO)

Viki Miljković danas slavi Svetog Nikolu u svom novom stanu u "Beogradu na vodi"! Pevačica se na Instagramu pohvalila novim, raskošnim domom i napisala da je spremila bogatu slavsku trpezu.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

- Sve je spremno za slavlje. Mnogo sreće svima koji obeležavaju Svetog Nikolu - napisala je pevačica pored snimka na kome je pokazala slavski sto, novogodišnju dekoraciju u dnevnom boravku, ali i prostranu terasu sa pogledom na Savu.

Folkerka i njen suprug, kompozitor Dragan Tašković Taške, pored tog stana, u kome žive sa sinom, kupili su još dva, koja će iznajmljivati!

VELIKO SLAVLJE U PORODICI! U Cecinom domu danas će se okupiti cela porodica i prijatelji sa BITNIM RAZLOGOM! Čestitke STIŽU

Spekulisalo se da su za te nekretnine iskeširali oko milion evra, ali pevačica ne želi da govori o novcu.

- Neukusno je pričati o ciframa, ali je tačno da sam kupila stanove u tom delu grada. Pametno je uložiti novac u nekretninu, to se uvek isplati. Sa suprugom sam se konsultovala oko svega, pa smo zajedničkim snagama sve sredili. Nikad nisam bila poročna, nisam trošila novac na gluposti. Radim ovaj posao 25 godina. Nikad ničije nisam uzela, ukrala ili otela. Sve sam stekla sama! - rekla je Viki.

Tagovi: