29.12.2019.

09:06

Foto:

Džet set

OVO NISTE ZNALI! Brena otkrila u kom trenutku je dobila epitet LEPA - ima veze sa RATOM I ZEMLJOTRESIMA!

Lepa Brena se prisetila početaka na estradnom nebu, pa je iznela niz detalja o kojima će se zasigurno pričati.

Informer

- Izgleda da sam se rodila spremna za sve uspone i padove. Pričala sam često da nisam volela što su me prozvali Lepa Brena - započela je Brena priču pa nastavila: ZAŠTO MUŠKARAC NE ZOVE NA DRUGI SASTANAK? 5 razloga!

 


- Te 1982. godine, kada smo “Slatki greh” i ja snimili album “Čačak, Čačak”, pevali smo na popularnoj "Hit paradi". Otišla sam u Brčko da sa mamom Ifetom sašijem kostim prilično otvorenog topa. Ušili smo perlice u kosi, uspela sam da kupim i ručno izrađene sandale kod Kralja u Beogradu. Taj mi je trenutak bio preloman, jer jednom kad se naviknete na udobnu obuću, težite joj čitavog života - navela je. ŠTA STE PRVO UOČILI NA SLICI? To otkriva puno o vašoj ličnosti!

 

Međutim, šta se dogodilo? Reditelj "Hit parade" izbacio je snimak Breninog nastupa i dao je legendarnom Minimaksu da se malo poigra sa istim.

Informer

- Jedne nedelje, dok sam ručala, čula sam ga kako na televiziji najavljuje devojku Lepu Brenu koja kad peva - ruše se zgrade i događa se zemljotres. Pomislila sam da mi je neko ukrao identitet, jer sam bila samo Brena, ali od toga dana sam postala i Lepa - kazala je pevačica.

Tagovi: