Autor: Informer.rs

01.01.2020.

13:08 >> 13:33

Foto:

Džet set

(VIDEO) VRELA KARLEUŠA NAPRAVILA LOM U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI! Pojavila se u mini haljini, a svi su gledali u JEDAN DETALJ!

Karleuša  je više nego raspoložena da napravi pravu novogodišnju žurku.

Jelena je na sebi imala šljkočastu, minijaturnu haljinu, koja je istakla njene obline, kao i duge noge. Kada se pojavila,  pevačica je sve iznenadila jednim detaljem - glamuroznim šeširom od cirkona i perja u koji su svi gledali. Pevačica je celo veče menjala autfite.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Dec 29, 2019 at 10:31am PST

OVAJ DOČEK ĆE JOJ BITI NAJTEŽI! Evo šta je JK poželela SEBI u 2020. godini - Izgubila je majku, bila na pragu RAZVODA, a danas...

Karleuša je novogodišnji nastup počela numerom "Tihi ubica", a prisutni nisu mogli da odvoje poged od pevačice koja se potrudila da svojim stajlingom i energijom zadala domaći zadatak!

Atmosferu je zapalila kada je tokom koreografije zamešala kukovima i zadnjicom, a mnogim pripadnicima jačeg, ali i nežnijeg pola, nije bilo svjedno u Jeleninoj blizini!

Informer

U novogodišnjoj noći uz Jelenu bile su i njene naslednice Atina i Nika, kao i tetka Danijela, ali i Jelenina drugarica iz Amerike.

 - Fenomenalan doček! Jelena je napravila atmosferu do usijanja, osećala se prelepa energija i svi su bili na nogama od početka do kraja nastupa. Niko nije ispuštao telefon iz ruke, svi su želeli da zabeleže spektakl. Jelena nikada bolje nije izgledala, kostimi su bili savršeni, dala je celu sebe publici. Svi su bili jako pozitivni i veseli, Jeca je posle nastupa otišla kući, jer je bila preumorna - rekla je Jelenina bivša igračica Ana Kisin.

Atina i Nika su celo veče đuskale i snimale mamu. Duško nije bio a nastupu, a Jelena je odmah nakon nastupa napustila hotel.

Tagovi: